ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στη Βρετανία: Γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη! (vid+pics)

Σοκ στη Βρετανία: Γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη! (vid+pics)

Ένα έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες τη Βρετανία, καθώς μία γυναίκα βρέθηκε αποκεφαλισμένη στον πίσω κήπο σπιτιού στο βόρειο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Scotland Yard, το πτώμα που βρέθηκε στις 13:07 στο Nightingale Road του Edmonton, ανήκει στην 82χρονη Palmira Silva, ιταλικής καταγωγής, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης ενός 25χρονου υπόπτου, φέρεται να έσπασε το χέρι του ένας αστυνομικός.

«Βρήκαμε μια γυναίκα αποκεφαλισμένη στον πίσω κήπο ενός σπιτιού. Ένας άνδρας παραμένει υπό κράτηση και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πίσω από τη δολοφονία «κρύβεται» τρομοκρατικό κίνητρο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πάντως ότι λίγο πριν το φρικιαστικό έγκλημα, είδαν στην περιοχή έναν άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι σε μία γάτα και έναν σκύλο.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος των Αρχών τόνισε: «Μπορώ να καταλάβω την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Ο δράστης δεν κυκλοφορεί ελεύθερος. Πρέπει να σεβαστούμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας που θρηνεί».

Διαβάστε ακόμα:

Ντεπαρντιέ: Περήφανος που η Σερβία δεν ακολουθεί την πολιτική της ΕΕ έναντι της Ρωσίας

Αργεντινή: Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που περπάτησε ποτέ στη Γη (pics)