ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ποδήλατο έσωσε Βρετανό από επίθεση με μαχαίρι! (vid)

Λονδίνο: Ποδήλατο έσωσε Βρετανό από επίθεση με μαχαίρι! (vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα τρομακτικό βίντεο στο οποίο απαθανατίζεται επίθεση με τεράστιο μαχαίρι που δέχεται ποδηλάτης σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

Το θύμα μάλιστα προσπαθεί να προστατευτεί χρησιμοποιώντας ως ασπίδα το ποδήλατό του, την ίδια ώρα που τα ουρλιαχτά των φίλων του «παγώνουν» το αίμα των περαστικών.

«Βρισκόμουν μέσα στο λεωφορείο και το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μου. Στην αρχή άκουγα κόρνες και νόμιζα ότι ήταν απλά από την κίνηση. Τότε εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου ένας άνδρας, κραδαίνοντας ένα μεγάλο μαχαίρι. Ήταν πολύ επιθετικός», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Η επίθεση ήταν μονόπλευρη και το θύμα χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του χρησιμοποιώντας το ποδήλατό του, το οποίο αναμφίβολα τού έσωσε τη ζωή. Τελικά ένας άλλος άνδρας έτρεψε τον επιτιθέμενο σε φυγή. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα».

Εκπρόσωπος της Metropolitan Police δήλωσε λίγο αργότερα ότι δύο άτομα συνελήφθησαν. Ο ένας για κατοχή «επιθετικού όπλου» και ο δεύτερος για παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας…

Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Διαβάστε ακόμα:

Κίνα: Έγδυσαν δημόσια και κάρφωσαν με τακούνια παράνομη ερωμένη! (vid)

Βερολίνο: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ σε αποβάθρα του μετρό! (vid)

ΗΠΑ: Νυχτερίδα σκόρπισε τον τρόμο σε τηλεοπτικό στούντιο! (vid)

Βρετανία: Ζευγάρι έδωσε ναρκωτικά σε ανήλικο για να «πάρει» την παρθενιά του! (pic)

Βαρκελώνη: Λαοπλημμύρα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας (vids+pics)