ΚΟΣΜΟΣ

Πα-τέρας αφήνει το μωρό του να.. εξερευνήσει γκρεμό (pics)

Πα-τέρας αφήνει το μωρό του να.. εξερευνήσει γκρεμό (pics)

Σύμφωνα με μάρτυρες, άφησε το μωρό του να πλησιάσει τον γκρεμό λέγοντας του ότι θα πεθάνει... τελείως αν πάει στην άκρη!

«Όλα για μία φωτογραφία» θα σκέφτηκε ένας πατέρας και η σύζυγος του όταν αποφάσισαν να φωτογραφήσουν το μωρό τους, στην άκρη ενός γκρεμού.

Το ζευγάρι των τουριστών, βρέθηκε στην Νορβηγία μαζί με το μικρό παιδί και θέλησαν να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής μεταξύ των οποίων και ο γκρεμός του Pulpit Rock.

Το παιδί που συνοδευόταν από τέσσερις ενήλικες, εμφανίζεται στη φωτογραφία που τράβηξε ένας άλλος τουρίστας, να μπουσουλάει στην άκρη του γκρεμού ενώ η μητέρα του το φωτογραφίζει!

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τον νορβηγικό τύπο αφήνοντας τους ανθρώπους σοκαρισμένους και εξοργισμένους με τη συμπεριφορά των γονιών οι οποίοι δε σκέφτηκαν ότι το παιδί θα μπορούσε να είχε πέσει από το βράχο!

Οι πύργοι του Pulpit Rock οι οποίοι βρίσκονται πάνω από ένα φιόρδ, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νορβηγίας και δεκάδες χιλιάδες παραθεριστές το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Πέρυσι, ένας Ισπανός άνδρας έπεσε από το βράχο καθώς έβγαζε φωτογραφίες και το περιστατικό αναζωπύρωσε τη συζήτηση για το αν θα πρέπει να τοποθετηθεί ένας φράκτη ασφαλείας προκειμένου να προστατεύει τους επισκέπτες.

Δείτε τις εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο του γιου του (pics)