ΚΟΣΜΟΣ

Πουλάνε τρελά τα βιβλία με τον Στιβ Τζομπς!

Πουλάνε τρελά τα βιβλία με τον Στιβ Τζομπς!
Κατακόρυφα ανέβηκαν σήμερα οι διαδικτυακές παραγγελίες μέσω του ιστότοπου Amazon

Κατακόρυφα ανέβηκαν σήμερα οι διαδικτυακές παραγγελίες μέσω του ιστότοπου Amazon των βιβλίων για τον Στιβ Τζομπς, συνιδρυτή της εταιρείας Apple που πέθανε χθες σε ηλικία 56 ετών, που καταλαμβάνουν τις τέσσερις από τις 10 πρώτες θέσεις των ευπώλητων.

Η βιογραφία «Στιβ Τζομπς», από τον Ουόλτερ Άιζακσον, η οποία αναμένεται να βγει στα βιβλιοπωλεία στις 21 Νοεμβρίου, είναι το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις μέσω του Amazon, ενώ 24 ώρες πριν βρισκόταν στην 375η θέση. Οι πωλήσεις του αυξήθηκαν δηλαδή κατά 37.400%.

Στη δεύτερη θέση με τα ευπώλητα (έναντι της 47.563ης την Τετάρτη) βρίσκεται το «Εγώ, ο Στιβ: ο Στιβ Τζομπς με δικά του λόγια», μία βιογραφία που έχει γράψει ο Τζορτζ Μπίαμ η οποία αναμένεται στα βιβλιοπωλεία στις 8 Νοεμβρίου.

Την πέμπτη θέση του καταλόγου καταλαμβάνει το βιβλίο: "Τα μυστικά των καινοτομιών του Στιβ Τζομπς: 7 αρχές για να σκέφτεστε διαφορετικά", που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2010, καταγράφοντας άνοδο στις πωλήσεις του της τάξης του 4.374%.

Τέλος στην έβδομη θέση βρίσκεται το βιβλίο: «Τα μυστικά των παρουσιάσεων του Στιβ Τζομπς», που κυκλοφόρησε το 2009, σημειώνοντας άνοδο 1.383%.