ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τη Στερεά από τον Θ. Γιαννόπουλο

Ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τη Στερεά από τον Θ. Γιαννόπουλο

-Άτομα με αναγνωρισμένο έργο στην τοπική κοινωνία

-Ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής

Με αέρα νίκης και νέα δυναμικά πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» του Θανάση Γιαννόπουλου.

Οι επιλογές του πρώην υπουργού για όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Ευρυτανία, Φωκίδα και Εύβοια, είναι στοχευμένες και ποιοτικές και σκοπό έχουν να κάνουν τη διαφορά έναντι των υπολοίπων υποψηφίων.

Όπως τονίζουν συνεργάτες του κ. Γιαννόπουλου, πρόκειται για ψηφοδέλτια νίκης, ψηφοδέλτια που στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.

Άτομα με αναγνωρισμένο έργο στην τοπική κοινωνία, άτομα από όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους, Στερεοελλαδίτες και Στερεοελλαδίτισσες που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο τους με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Ο συνδυασμός «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» του Θανάση Γιαννόπουλου καταθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση, ένα εμπεριστατωμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα το οποίο είναι υλοποιήσιμο και καλύπτει τις ανάγκες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την οδηγεί στην ανάπτυξη.

Στην ημερίδα του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με θέμα «Το όραμα για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη περίοδο διακυβέρνησης 2014-2019» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Γιαννόπουλος παρουσίασε με οπτικοακουστικό υλικό τις θέσεις του συνδυασμού του «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ».

Το περιεχόμενο των θέσεων του συνδυασμού στηρίχθηκε στα οικονομοτεχνικά στοιχεία που διαθέτει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέχρι και 25 Απριλίου 2014.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους του συνδυασμού του Θ. Γιαννόπουλου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ