ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Μαρινάκης: Το λιμάνι δεν πωλείται

Δημοτικές εκλογές 2014: Μαρινάκης: Το λιμάνι δεν πωλείται

Το σχέδιο της παράταξης «Πειραιάς νικητής» ανέπτυξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα πρακτικό για να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα για τον Πειραιά και γι’ αυτό δουλέψαμε μέρα νύχτα».

Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον Real fm χαρακτήρισε την ανεργία νούμερο ένα πρόβλημα για την πόλη και δεσμεύτηκε για το θέμα αυτό να δουλέψει σκληρά και να δώσει λύση τόσο για την ανεργία όσο και τη μείωση των λουκέτων στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά.

Ως λύση πρότεινε τον τουρισμό κάνοντας τον Πειραιά ελκυστικό, με παρεμβάσεις ακόμα και σε κτίρια της πόλης που μοιάζουν «βομβαρδισμένα».

Αναφερόμενος στην καταγγελία Δρίτσα και το υπουργείο Παιδείας ισχυρίστηκε πως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται και πως αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη. «Μοιράσαμε τα καπέλα λόγω της ηλιοφάνειας, για να προστατευθούν τα παιδιά», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς γιατί δεν «βγήκε μπροστά» ο ίδιος υποστήριξε πως αυτοί που μας κατηγορούν γι’αυτό μας έχουν προτείνει να είμαστε υποψήφιοι μαζί τους. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του κ. Γιάννη Μώραλη τονίζοντας την εργατικότητά του. «Είμαι στρατιώτης στο πλευρό του», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το λόγο που των ώθησαν να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και για τις κατηγορίες ότι εισάγει στην Ελλάδα την πολιτική σχολή Μπερλουσκίνι, απάντησε: «Αγαπώ τον Πειραιά και θέλω να προσφέρω. Δεν θα γίνω πλούσιος από το δήμο, ούτε θα μου δώσουν κανένα βαπόρι, ούτε κανένα πρωτάθλημα ακόμα στην αγαπημένη μας ομάδα. Είμαι Πειραιώτης, έχω μεγαλώσει εδώ, δουλεύω εδώ και θέλω απλά να προσφέρω στην πόλη μου», είπε.

Όσο αφορά το λιμάνι επανέλαβε ότι το λιμάνι δεν πρόκειται να πωληθεί σε ιδιώτες, διαμηνύοντας πως θα συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία αν αποφασίσει πώληση του λιμανιού. Παράλληλα δεσμεύτηκε για διασφάλιση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές εκλογές 2014: Β. Μιχαλολιάκος: Μπορούμε από την πρώτη Κυριακή

Εκλογές 2014- Γ. Μώραλης:«Δεν θέλουμε να αυξήσουμε τα συσσίτια, να μειώσουμε την ανεργία»