ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Άνοιγμα Τσίπρα προς τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους

Εκλογές 2014: Άνοιγμα Τσίπρα προς τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους

Να συνταχθούν εκλογικά με το ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους ο Αλ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα.

«Ότι κι να ψήφισαν, όσες διαφωνίες κι αν έχουν με μας, όσες διαφορές αντιλήψεων κι αν τους χωρίζουν με την αριστερά. Ελάτε να γκρεμίσουμε το καθεστώς της φτώχειας, της ταπείνωσης, της αναλγησίας, της θυσίας των πολλών εν ονόματι του κέρδους των λίγων. Ελάτε να βάλουμε τα θεμέλια μιας νέας Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επιτέθηκε κατά των Αντ.Σαμαρά και Ευ.Βενιζέλου κάνοντας λόγο για «συγκυβέρνηση της συμφοράς» και «λόμπι της κ. Μέρκελ», ζητώντας από τους πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε αναφερόμενος στους προέδρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «στις Κάννες διορίστηκαν τοποτηρητές της βαρβαρότητας εκείνοι που παριστάνουν τους σωτήρες μας. Στις Κάννες, με ένα τηλεφώνημα, μια εντολή στα όρθια, ένα νεύμα των επικυρίαρχων, πέταξαν την ασπίδα των υποσχέσεών τους προς τον ελληνικό λαό, και έκαναν οδηγό τους τις οδηγίες του Βερολίνου κατά του ελληνικού λαού».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε μήνυμα ευρύτερης συνεργασίας των αριστερών υποψηφίων ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, καλώντας τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο του ΚΚΕ, για την δημαρχία της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης:

Προεκλογικό φιάσκο: Ανάπτυξη με e-shop, αγάλματα και σκάφη αναψυχής!