ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκ και δέος την Κυριακή των εκλογών

Σοκ και δέος την Κυριακή των εκλογών

Έτοιμος για όλα είναι ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς όσο περνάνε οι τελευταίες προεκλογικές ώρες τα μηνύματα που φτάνουν στα γραφεία της ΝΔ είναι δραματικά, εμφανίζοντας τις δυνάμεις του κόμματος σε ελεύθερη πτώση.


Μία ύστατη προσπάθεια να «μαζέψει» τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και να περιορίσει το αναμενόμενο στραπάτσο του κόμματός του, θα κάνει ο πρωθυπουργός σήμερα με μια δυναμική, αδιάλλακτη σχεδόν στάση, απέναντι σε όσους δεν τον ψηφίσουν, απειλώντας με άμεσες εκλογές εντός τους Ιουνίου, αν η ΝΔ μαζί με την Ελιά υπολείπονται πάνω από 5-6 μονάδες από τον πρώτο, που θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ είναι σε εξέλιξη μία εντελώς διεστραμμένη πολιτική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, που μυστικά καλεί τους οπαδούς της όπου μπορούν, να στηρίξουν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια και τους δήμους. Η ηγεσία του φασιστικού κόμματος επιδιώκει να γίνει περισσότερο έντονη η καταψήφιση των κυβερνητικών δυνάμεων, ώστε να συρθεί πιο εύκολα στις εκλογές η κυβέρνηση.

Κανείς δεν μιλάει για ποσοστά μέσα στα κόμματα αυτές τις ώρες, μετά το φιάσκο των δημοσκοπήσεων της περασμένης Κυριακής, αλλά όλα τα σημεία από την Αθήνα και την επαρχία δείχνουν ένα ποσοστό γύρω στο 28-30% για το ΣΥΡΙΖΑ, 23-24% για τη ΝΔ και όλα τα άλλα κόμματα σε μονοψήφιο νούμερο. Τα μηνύματα δεν επίσης καθόλου καλά για την Ελιά, τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά είναι ανέλπιστα καλά για το ΚΚΕ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014