ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Τα τελικά στοιχεία για τις Δημοτικές και οι πρώτες εκτιμήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Τα τελικά στοιχεία για τις Δημοτικές και οι πρώτες εκτιμήσεις

Όλα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των επαναληπτικών εκλογών σε Δήμους και Περιφέρειες, θα τα βρείτε με ένα μόνο κλικ στην πρωτοποριακή εφαρμογή του Newsbomb.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Και την Κυριακή (25/5), από το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το Newsbomb θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό και με ακρίβεια από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει άμεσα τα exit poll για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας, ενώ αργότερα θα ξεκινήσει η αντίστοιχη διαδικασία για τις Ευρωκάλπες.

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Το βράδυ της Κυριακής οι πρώτες εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit poll, αργά το βράδυ της Κυριακής

Συγκεκριμένα μία πρώτη εκτίμηση αναμένεται να γίνει στις 23:00.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 1:00 της Δευτέρας.

Οι εκτιμήσεις των αποτελεσμάτων θα καθυστερήσουν διότι, όπως εξήγησε η υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, οι κάλπες δεν κλείνουν την ίδια ώρα σε όλες τις χώρες, πχ. στην Ιταλία οι κάλπες κλείνουν την Κυριακή στις 23:00.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Έως τη Δευτέρα το βράδυ τα οριστικά αποτελέσματα

Σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία για τις ευρωεκλογές, ανακοινώθηκε ότι έχει γίνει προετοιμασία προκειμένου το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τη Singular, να μπορέσουν να παραδώσουν στη ροή των αποτελεσμάτων, τη σταυροδοσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών αλλά και οριστικά στοιχεία για τα ελληνικά κόμματα που εκλέγονται στο Ευρωκοινοβούλιο έως τη Δευτέρα το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014