ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Η Γκερέκου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Εκλογές 2015: Η Γκερέκου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα θα είναι η Άντζελα Γκερέκου, όπως επιβεβαίωσε η ίδια με σχετική ανακοίνωση, βάζοντας τέλος στις διαρροές που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες.

Η υφυπουργός Πολιτισμού έχει συμφωνήσει σε όλα με το Μέγαρο Μαξίμου, εγκαταλείποντας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλεγόταν ανελλιπώς από το 2004, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες η κ. Γκερέκου είχε εκδόσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι θα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, σήμερα το πρωί (8/1/2015) η κ. Γκερέκου ανακοίνωση πως ανταποκρίνεται θετικά στην πρόκληση Σαμαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.

Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας».

Σχετικές ειδήσεις