ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – ΝΔ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν το σχέδιο της χρεοκοπίας

Εκλογές 2015 – ΝΔ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν το σχέδιο της χρεοκοπίας

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κορυφαία στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν το σχέδιό τους που οδηγεί στη χρεοκοπία», αναφέρει η κ. Σπυράκη.

Και προσθέτει: «Η Νάντια Βαλαβάνη ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ολοκληρώσει την 5η αξιολόγηση, δηλαδή θα διακόψει το πρόγραμμα και η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση των 7,2 δισ. ευρώ για να πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν. Τη δήλωση αυτή συμπλήρωσε ο Κώστας Ήσυχος που αφού διακήρυξε ότι δεν αναγνωρίζει την τρόικα, διευκρίνισε πως μόνο καφέ μπορεί να την κεράσουν».

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί τις διεθνείς δεσμεύσεις της Ελλάδας. Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται να στερήσει και την τελευταία σταγόνα ρευστότητας από τη χώρα. Είναι φανερό ότι από το σχεδιασμό του κ. Τσίπρα δεν εξαιρούνται ούτε οι μικροκαταθέτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να χτυπάει τα νταούλια. Ας αναλογιστούμε όλοι ποιοι θα χορέψουν στο ρυθμό τους», καταλήγει η κ. Σπυράκη.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2015: Πού ψηφίζω - Με ένα κλικ βρείτε το εκλογικό σας τμήμα

Εκλογές 2015: «Κλειδώνουν» την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι

Εκλογές 2015 - Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ουδεμία περίπτωση για Grexit!

Σχετικές ειδήσεις