ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: LIVE τα αποτελέσματα για όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας

Αποτελέσματα εκλογών 2015: LIVE τα αποτελέσματα για όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας

Η μάχη των αποτελεσμάτων μόλις ξεκίνησε. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και πλέον το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων στρέφεται στο εκλογικό αποτέλεσμα και τις εξελίξεις που αναμένονται καταιγιστικές...

Το Newsbomb.gr συνεχίζει το μαραθώνιο της ενημέρωσης, καλύπτοντας όλα όσα συμβαίνουν από νωρίς το πρωί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τις αντιδράσεις που προκύπτουν από τα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν στην επόμενη μέρα.

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του Newsbomb έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα επίσημα αποτελέσματα σε κάθε εκλογική περιφέρεια και τους Δήμους αυτής, ενώ θα μπορείτε και να κάνετε τις συγκρίσεις με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2012.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης από το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsbomb θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (26/01/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά με την αποκαλυπτικότητα και τη μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα, θα είστε εσείς οι νικητές στη «μάχη» της Ενημέρωσης.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις εθνικές εκλογές 2015.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σχετικές ειδήσεις