ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωαννίδης: Ο σημαντικότερος αντίπαλος είναι η «χαλαρή» ψήφος

Ιωαννίδης: Ο σημαντικότερος αντίπαλος είναι η «χαλαρή» ψήφος

Την άποψη ότι η «χαλαρη» ψήφος είναι ο σημαντικότερος αντίπαλός του στις εκλογές του Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ση διάρκεια επίσκεψής του στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

«Ίσως να περιμένατε να σας πω πως αντίπαλός μας είναι ο συνδυασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα. Δεν είναι όμως αυτός. Ο σημαντικότερος αντίπαλος είναι η χαλαρή ψήφος», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Η Ν.Δ. έχει επιλέξει έναν συνδυασμό, όχι περισσότερους. Οι άλλοι συνδυασμοί στηρίζονται από άλλα κόμματα. Έτσι, ο κύριος αντίπαλός μας είναι η λογική της "συνωνυμίας" ή της "ταυτοσημίας"... Δεν είμαστε ούτε συνώνυμοι, ούτε ταυτόσημοι με κάποιους άλλους. Είμαστε εμείς εκείνοι που εκφράζουμε μια θεσμοθετημένη από τη Ν.Δ. λογική και αγκαλιάζουμε άλλους κομματικούς χώρους όταν συγκλίνουν οι βασικές μας προτεραιότητες. Είμαστε εκείνοι που τιμούμε την παράταξη που μας ανέδειξε και μας άνδρωσε πολιτικά. Εκείνη την παράταξη που μας τίμησε και μας χάρισε στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Δε μάθαμε να κάνουμε πολιτικές "κωλοτούμπες", ούτε μάθαμε να γυρίζουμε την πλάτη στην παράταξη που μας άνδρωσε και μας ανέδειξε».

Διαβάστε επίσης:
Ιωαννίδης υπέρ Ψωμιάδη για την ευρωβουλή