ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014- Γ. Μώραλης:«Δεν θέλουμε να αυξήσουμε τα συσσίτια, να μειώσουμε την ανεργία»

Εκλογές 2014- Γ. Μώραλης:«Δεν θέλουμε να αυξήσουμε τα συσσίτια, να μειώσουμε την ανεργία»

Σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση ο κ. Γιάννης Μώραλης αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλους και για όλα στην κάμερα του Newsbomb και στους δημοσιογράφους Κώστα Τσιτούνα και Βασίλη Σκουλαράκο -Δείτε την συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά στην κάμερα του Newsbomb – Τι λέει για τον Ολυμπιακό, τους εφοπλιστές και τα κόμματα.

Ο κ. Μώραλης χαρακτηρίζει μέτρια την διοίκηση Μιχαλολιάκου, παραδέχεται ωστόσο ότι έγιναν κάποια βήματα σε θετική κατεύθυνση: «Δεν θέλω να είμαι μηδενιστής. Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε κάποια πράγματα στο δήμο όμως είναι πολύ λίγα, διότι ο δήμος του Πειραιά αυτή τη στιγμή που μιλάμε αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων», λέει ο κ. Μώραλης ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκφραστής του παλαιού μοντέλου του κομματάρχη: «Το να πετάξεις την κομματική σου ταυτότητα όπως έκανε ο Μιχαλολιάκος είναι μια επικοινωνιακή κίνηση. Επί της ουσίας διατηρεί και υπηρετεί αυτό το παλιό μοντέλο του κομματάρχη».

Απαντάει ευθέως για τις καταγγελίες Δρίτσα και τονίζει ότι «ο κ. Δρίτσας παραπλανήθηκε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υπογραμμίζει πως ο στόχος του είναι να μεταφέρει στην διοίκηση και τη διαχείριση του Δήμου, τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού στο σύγχρονο management.

Αποκρούει τα περί ''Μπερλουσκονισμού'' λέγοντας: «Ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές με το δημόσιο, και εν πάση περιπτώσει όσοι επιχειρηματίες θέλησαν να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα κινήθηκαν πίσω από την κουρτίνα... εμείς βγαίνουμε μπροστά, στο προσκήνιο και μακάρι και άλλοι επιχειρηματίες να εμπλακούν με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Μώραλης στέλνει μήνυμα σε όλους τους υποψηφίους του Πειραιά λέγοντας: «Καλό θα ήταν αυτοί που κατηγορούν τους εφοπλιστές να είναι λίγο πιο προσεκτικοί διότι δεν μπορεί από τη μια να λέμε ότι θέλουμε τη βοήθειά τους στην ανάπτυξη της πόλης και στη δημιουργία θέσεων εργασίας και από την άλλη να τους κατηγορούμε».

Δείτε τι λέει ο κ. Μώραλης:
• Για Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη
• Για την πολιτική ταυτότητα του συνδυασμού του
• Για τις σχέσεις της οικογένειας του με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Κλείνοντας την συνέντευξη ο κ. Μώραλης στέλνει κι ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκου που μένουν στον Πειραιά με τους οποίους – όπως λέει – διατηρεί άριστες σχέσεις: «Πρέπει να σας πω ότι μιλάω με πάρα πολλούς φίλους Παναθηναϊκους με τους οποίους μπορώ και αστειεύομαι. Λέω πολλές φορές αστειευόμενος ότι οι ψήφοι των Παναθηναϊκών πρέπει να μετράνε διπλοί!».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές εκλογές 2014: Η τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Δημοτικές εκλογές 2014: Η συνέντευξη του Η. Κασιδιάρη στο NEWSBOMB