ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Μάθετε γρήγορα και έγκυρα ποιοι προηγούνται

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Μάθετε γρήγορα και έγκυρα ποιοι προηγούνται

Στις 19.00 το απόγευμα αναμένεται να βγει το πρώτο exit poll για το Δήμο της Αθήνας και το Newsbomb.gr θα σας μεταδώσει γρήγορα και έγκυρα τα πρώτα στοιχεία

Μερικά λεπτά έμειναν μόνο για να κλείσουν οι κάλπες που θα αναδείξουν τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες σε όλη τη χώρα.

Στις 19.00 το απόγευμα αναμένεται να βγει το πρώτο exit poll και το Newsbomb.gr θα σας μεταδώσει γρήγορα και έγκυρα τα πρώτα στοιχεία.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα αποτελέσματα για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές λεπτό προς λεπτό, μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του Newsbomb.gr.

Πάρτε μια πρώτη γεύση πατώντας ΕΔΩ

Το αποτέλεσμα θα είναι κοινό για όλα τα κανάλια που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αφορά στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Ακριβής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα, μέσω του exit poll αναμένεται να υπάρξει κατά τις 20.30 το βράδυ.

Όπως έχει γίνει γνωστό για τον σημερινό πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συγχρηματοδοτήσει ένα exit poll για το Δήμο της Αθήνας.

Η συντακτική ομάδα, οι ανταποκριτές και το επαρχιακό δίκτυο του newsbomb.gr θα σας δώσουν πλήρη εικόνα για τα αποτελέσματα, το παρασκήνιο, τις αντιδράσεις και τις ζυμώσεις εν όψει του β’ γύρου.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και τη Δευτέρα με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Το χρώμα του χάρτη καθορίζει την επόμενη μέρα...

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Όλη η αλήθεια και το αμαρτωλό παρασκήνιο

Ευρωεκλογές 2014: Ποιοι τρέμουν τις μυστικές δημοσκοπήσεις

Εκλογές 2014 - Πού ψηφίζω: Βρες το εκλογικό σου κέντρο

Εκλογές 2014: Exit Poll και αποτελέσματα στα κανάλια