ΕΚΛΟΓΕΣ

Το «ευχαριστώ» της Νίκης Τζαβέλα στους ψηφοφόρους της

Το «ευχαριστώ» της Νίκης Τζαβέλα στους ψηφοφόρους της

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η Νίκη Τζαβέλα στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους στη μάχη των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι θα εξακολουθήσει να εργάζεται αδιάκοπα για την πρόοδο της πατρίδας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Εκλεγμένη ευρωβουλευτής στις προηγούμενες ευρωεκλογές και μακρά πορεία σε σημαντικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατήλθε σε αυτές τις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και κατέλαβε την έκτη θέση, η οποία ωστόσο δεν είναι εκλόγιμη.

Η κ. Τζαβέλα εύχεται καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές και τονίζει ότι «οι κατακτήσεις που επιτύχαμε είτε ως αποφάσεις είτε ως εθνικές θεματικές προτεραιότητας που αναμένουν προς ολοκλήρωση από τα ενεργειακά μέχρι σε κάθε άλλο επίπεδο, πρέπει να διασφαλιστούν αλλά και να ολοκληρωθούν επιτυχώς».

Διαβάστε το μήνυμα της Νίκης Τζαβέλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες από κάθε σημείο της Ελλάδας που με τίμησαν με σταυρό προτίμησης. Μετά από απουσία είκοσι ετών από την εσωτερική ελληνική πολιτική σκηνή, το αποτέλεσμα που επιτύχαμε είναι εντυπωσιακό και ευχαριστώ από καρδιάς τους όσους πραγματικά συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα που με γεμίζει με ευθύνη και δύναμη.

Θα εξακολουθήσω να εργάζομαι αδιάκοπτα για την πρόοδο της πατρίδας μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όπως πάντοτε έπραττα.

Εύχομαι στους νεοεκλεγέντες συνυποψήφιους μου καλή επιτυχία στην επομένη δύσκολη και κρίσιμη πενταετία καθώς και καλή επιτυχία στην πρώτη τους θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι κατακτήσεις που επιτύχαμε είτε ως αποφάσεις είτε ως εθνικές θεματικές προτεραιότητας που αναμένουν προς ολοκλήρωση από τα ενεργειακά μέχρι σε κάθε άλλο επίπεδο, πρέπει να διασφαλιστούν αλλά και να ολοκληρωθούν επιτυχώς από τη νεοεκλεγείσα ομάδα των συνυποψήφιων νέων ευρωβουλευτών.

Θα είμαι αρωγός σε κάθε βήμα της προσπάθειας αυτής για το καλό της Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης:

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας θέλει να προβάλει εικόνα ακυβερνησίας

Εφιαλτικά σενάρια με Μόσιαλο στο υπουργείο Υγείας