ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Σαμαράς: Ο Έλληνας έχει τεράστιες προοπτικές

Εκλογές 2015 – Σαμαράς: Ο Έλληνας έχει τεράστιες προοπτικές

Σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής (Κορωπί - Μαρκόπουλο) περιόδευσε την Τρίτη (20/1) ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κρωπίας κ. Κιούση Δημήτριο, το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και πολίτες της περιοχής, ενώ ακολούθως επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας, όπου συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Μεθενίτη Σωτήρη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας στο Μαρκόπουλο Αττικής, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε και τοπική μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, όπου έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου που γίνεται όταν ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις ένα όνειρο και το κάνεις πολύ μεγάλο, όπως εδώ πέρα, με αυτόν τον πραγματικά πρότυπο σταθμό τυροκομίας, τον οποίο, βέβαια, έχει αναπτύξει μία γκάμα, μία σειρά μεγάλη από προϊόντα. Τα οποία, όμως, φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν και μεράκι έχει και πίστη έχει και εξωστρέφεια έχει και πιστεύει σε αυτό που λέγεται Ανάπτυξη.

Ανάπτυξη εννοώ, τώρα που θα υπάρχει, με μειωμένους φόρους και το λέω αυτό απέναντι σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν.

Τέτοιου είδους επιχειρήσεις και τέτοιες επιτυχίες είναι αυτές οι οποίες αποδεικνύουν τις τεράστιες προοπτικές που έχει ο Έλληνας επιχειρηματίας όταν βάλει κάτι στο νου του και το πιστέψει.

Και θέλω, πραγματικά, να συγχαρώ αυτήν την οικογένεια που ξεκίνησε από τον πατέρα και που εδραιώνει σήμερα τη φήμη της και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τα παιδιά της.
Ευχαριστώ πολύ».

Σχετικές ειδήσεις