Γιώργος Χρηστοφορίδης: Τώρα είναι η ευκαιρία να απελευθερώσουμε την πατρίδα

Newsroom Newsroom

Γιώργος Χρηστοφορίδης: Τώρα είναι η ευκαιρία να απελευθερώσουμε την πατρίδα

Δεν είχε ποτέ βλέψεις να γίνει εκδότης, μέχρι τη στιγμή που είδε τις ελληνικές κυβερνήσεις να δολοφονούν χιλιάδες συμπολίτες μας με τα μνημόνια. Δεν είχε ψήγμα φιλοδοξίας να ασχοληθεί με την πολιτική, μέχρι που αντιλήφθηκε ότι ο καθένας οφείλει να συμβάλλει όπως μπορεί, ώστε να σωθεί η πατρίδα.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη της αντιμνημονιακής εφημερίδας «Το Χωνί», Γιώργο Χρηστοφορίδη, ο οποίος ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής (25/01/2015), καθώς «κατεβαίνει» υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Πειραιά.

Μιλώντας στο Νewsbomb.gr, o κ. Χρηστοφορίδης εμφανίζεται βέβαιος για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον των δημοσκοπικών εταιρειών.

«Μας κατήντησαν ένα προτεκτοράτο», αναφέρει για τις πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων, ενώ αναφορικά με μια ενδεχόμενη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα δύο κόμματα, ωστόσο, όπως τονίζει, «τώρα προέχει να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση. Όλα τα άλλα σίγουρα μπορούν να περιμένουν».

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης, μέσω του Newsbomb.gr, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ και δηλώνει κατηγορηματικά ότι «δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι ποτέ για την τιμωρία των ενόχων».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Χριστοφορίδης στο Newsbomb.gr:

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εμφανίζεται να είναι στο όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Πού αποδίδετε αυτό το γεγονός; Είστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα καταφέρετε να μπείτε στη Βουλή;

Όπως και στις βουλευτικές του 2012, καθώς και στις ευρωεκλογές του 2014, οι δημοσκόποι μας την τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές αρχίζουν να μετρούν διαφορετικά την κοινωνία! Περίεργο δεν είναι αυτό; Θυμηθείτε έστω την πρόσφατη Άνοιξη. Μέχρι και 10 μέρες πριν τις ευρωεκλογές, οι δημοσκοπικές μας έβγαζαν πρώτη τη ΝΔ. Ο Άδωνις έβαζε στοιχήματα στον αέρα. Και την τελευταία βδομάδα όλα άλλαξαν! Και μας έλεγαν ότι ο λαός άλλαξε ξαφνικά το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Τα ίδια ζούμε ήδη και σ' αυτές τις εκλογές. Οι ίδιες εταιρείες, που έδιναν στους ΑΝΕΛ 2,2% μόλις 5 μέρες πριν, από χθες άρχισαν να τους μετρούν στο 3% και στο 3,2%! Άρα, οι ΑΝΕΛ καταγράφουν αύξηση της δημοσκοπικής τους δύναμης κατά 50% μέσα σ' ένα Σαββατοκύριακο! Τρομερά περίεργο δεν είναι και αυτό; Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, δεν είμαι απλώς αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είμαι βέβαιος. Όποιος ασχολείται και έχει μάθει να διαβάζει τις δημοσκοπήσεις, μπορεί να το καταλάβει άνετα αυτό που σας λέω. Προβλέπω, μάλιστα, διψήφιο αριθμό βουλευτών για το «αναγκαίο καλό» της επόμενης Βουλής.

Ακούμε συχνά στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. να δηλώνουν ότι «το βράδυ των εκλογών δεν θα υπάρχει ούτε Σαμαράς, ούτε Βενιζέλος και πως από το αποτέλεσμα θα προκύψουν σοβαρές δυνάμεις που δεν θα έχουν υπογράψει προσωπικές επιταγές προς τη Μέρκελ και θα μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Άρα, ο όρος να μην έχουν ψηφίσει τα μνημόνια δεν ισχύει πια;

Μην ψάχνετε για κυβιστήσεις στους ΑΝΕΛ. Είχαμε τέτοιους κωλοτούμπες και τους αποβάλαμε. Και τώρα ξεμπροστιάστηκαν, προσχωρώντας στη ΝΔ, οι αθεόφοβοι. Ο Πάνος Καμμένος ήταν και παραμένει ξεκάθαρος στο συγκεκριμένο θέμα. Τόσο όταν κάλεσε «Το ΧΩΝΙ» να αναλάβει πρωτοβουλία για την ένωση του αντιμνημονιακού χώρου όσο και όταν μου έκανε την τιμητική πρόταση να κατέβω στην Α' Πειραιά. Για να δώσω μια απόλυτη απάντηση στην ερώτησή σας, σας λέω τούτο: Δεν έχει θέση στο τραπέζι του διαλόγου όποιος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα καλώς παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από την εθνική της κυριαρχία, μέσω της δανειακής σύμβασης. Όποιος μας λέει ότι είναι μονόδρομος οι Έλληνες να κάτσουν να πεθάνουν ήσυχα και αδιαμαρτύρητα, για να μην έχει εσωτερικό πρόβλημα στη Γερμανία η Μέρκελ, φυσικά και δεν μπορεί να είναι συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και το λέω γενικότερα, για να καλύψω ίσως και όσους δεν έχουν ακόμη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αλλά κινούνται σ' αυτή τη λογική.

"Είναι γελοίο να λες δημόσια ότι το χρέος είναι βιώσιμο"

Με τον ΣΥΡΙΖΑ σας χωρίζει πολιτική άβυσσος. Σε μια πιθανή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ λέτε ότι θα παίξετε τον ρόλο του εγγυητή για τα εθνικά θέματα, τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Λέτε μάλιστα πως αν θιγούν αυτά τα θέματα δεν θα διστάσετε να ρίξετε την κυβέρνηση. Πόσο συμβατές είναι οι θέσεις σας με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και πώς μπορείτε να συνεργαστείτε;

Αυτή είναι η διαφορά της συνεργασίας με την ταύτιση. Ναι, φυσικά και υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ειδάλλως, ο ένας θα είχε προσχωρήσει στον άλλον. Το σημαντικό, όμως, ΤΩΡΑ είναι να αντιληφθούμε ότι αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία της χώρας να ξαναγίνει χώρα. Να με συγχωρήσουν οι αναγνώστες μας αλλά αυτή τη στιγμή με εγκατεστημένους επιτρόπους σ' όλα τα υπουργεία της χώρας και έχοντας αναθέσει τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας μας σε αλλοδαπούς υπαλλήλους, δεν είμαστε μια κανονική χώρα. Μας κατήντησαν ένα προτεκτοράτο. Μπροστά σ' αυτό, μπορούμε οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να συνεργαστούμε σε αυτονόητα βασικά πράγματα. Και αυτά είναι: ΤΩΡΑ, να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση. Να μην κρυώνουν οι Έλληνες. Να μην πεινάνε τα παιδιά στα σχολεία. Να μην ξενιτεύονται οι συγγενείς μας. Να μην αυτοκτονούν οι συμπολίτες μας. Όλα τα άλλα σίγουρα μπορούν να περιμένουν. ΤΩΡΑ προέχει να κάνουμε τα αυτονόητα, που πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση εθνικής αξιοπρέπειας. Αν υπάρχει διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές, τότε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Να μην σας φοβίζουν οι διαφορές. Να ελπίζετε στον κοινό αντιμνημονιακό αγώνα. Που θα απελευθερώσει την Ελλάδα. ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ο λόγος που Σαμαράς, Παπανδρέου, Βενιζέλος δεν μπορούν να διαπραγματευτούν για το χρέος είναι ότι οι ξένοι «τους κρατούν» για υποθέσεις όπως η Siemens, η λίστα Λαγκάρντ, τα υποβρύχια. Θα λογοδοτήσει τελικά κ. Χρηστοφορίδη κάποιος για όλα αυτά τα σκάνδαλα;

Δεν θα δοθεί ποτέ τέλος στο μνημονιακό εφιάλτη, αν δεν επέλθει η κάθαρση. Αυτή είναι η άποψή μου. Για αυτό και έχω δεσμευθεί σ' όλους τους τόνους ότι σε ό,τι με αφορά, δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι ποτέ για την τιμωρία των ενόχων. Για το έγκλημα που έκαναν στην ελληνική οικογένεια, βάζοντας τη χώρα στο ΔΝΤ. Και ξετυλίγοντας αυτό το κουβάρι, να είστε σίγουροι ότι θα μάθουμε πάρα πολλά και για τη λίστα Λαγκάρντ και για τη Siemens. Να σας πω μόνο ένα νούμερο. Αν το 2009, το ελληνικό δημόσιο κατάφερνε να εισπράξει τα μισά έστω από τα βεβαιωθέντα έσοδά του εκείνης της χρονιάς (το συγκεκριμένο μέγεθος λέγεται «εισπρακτέο υπόλοιπο»), τότε δεν υπήρχε η ανάγκη να μπούμε στο ΔΝΤ! Το εισπρακτέο υπόλοιπο ήταν 33,5 δισ. ευρώ το 2009. Και το έλλειμμα, που έκανε μονόδρομο την προσφυγή μας στο Ταμείο, ήταν 16,7 δισ.! Τα θυμάστε; Μόνο τα μισά αν εισέπραττε το δημόσιο από τα λαμόγια που του χρωστούν και από τους λοιπούς οφειλέτες του, δεν θα χρειαζόταν να υπογράψουμε καμία δανειακή σύμβαση. Αλλά προκειμένου να μην ενοχλήσουμε τους ημέτερους, προτιμήσαμε να καταχρεώσουμε όλες τις επόμενες γενεές. Φυσικά και ζητώ την τιμωρία των ενόχων. Εδώ έχουμε ένα τεράστιο έγκλημα μπροστά μας.

Ας υποθέσουμε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται και τη συνδρομή τρίτου κόμματος για να σχηματίσει κυβέρνηση. Αν αυτό το κόμμα είναι το κόμμα του κ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛ. θα συμπράξετε;

Νομίζω ότι σας απάντησα παραπάνω. Εφόσον κάποιος συμφωνεί με τη δανειακή σύμβαση, έτσι όπως είναι, με τις προδοτικές της ρήτρες, και μας λέει ότι πρέπει να την τηρήσουμε απαρέγκλιτα γιατί δήθεν αυτός είναι ο μονόδρομος, δεν έχει σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Επιμένετε στη διαγραφή του χρέους παρότι ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν φωνές που μιλούν για πάγωμα, ακόμη και για επιμήκυνση;

Προσέξτε το νούμερο: Την περίοδο που μας «σώζουν» με τα μνημόνια (2010 – 2013), το 75,6% του νέου δανεισμού πήγε σε εξόφληση παλαιότερου χρέους! Δηλαδή, συνεχίζουμε να βάζουμε τόκους πάνω σε παλαιότερους τόκους. Όμως, όταν δανείζεσαι εκ νέου για να αποπληρώσεις κατά 75% παλαιότερα δανεικά, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ να βγαίνεις και να λες δημόσια ότι το χρέος σου είναι βιώσιμο. Το χρέος πρέπει να απομειωθεί ουσιαστικά. Αυτό είναι το δεδομένο. Αυτός είναι ο κοινός στόχος των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Αυτό θα πάει να διεκδικήσει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ μια κυβέρνηση εθνικής αξιοπρέπειας. Γιατί είναι αστείο να μας υπερηφανεύεται ο Βενιζέλος για το PSI, το μεγαλύτερο κόλπο της ιστορίας. Που για να μας κουρέψουν το χρέος κατά 100 δισ., μας ανάγκασαν να δανειστούμε από αυτούς 130! Αν αφαιρέσεις 100 αλλά προσθέσεις 130, το χρέος σου δεν μειώνεται. Αυξάνεται. Αλλά τα κανάλια δεν έκαναν αυτή την ανάλυση στον Έλληνα. Αντιθέτως, του έλεγαν ότι τέτοιο κούρεμα γίνεται για πρώτη φορά και πανηγύριζαν όλοι μαζί για το πλιάτσικο που έγινε με τα χρήματα των ταμείων, των ιδρυμάτων, των ΝΠΔΔ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούμε και κάτι ακόμα. Λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθουμε από ποιους δανείστηκαν οι κυβερνήσεις και με τι όρους. Τι είναι όλα αυτά τα δις που πρέπει να πληρώσουμε. Τι μέρος από αυτά είναι πανωτόκια επί χιλιοπληρωμένων κεφαλαίων. Μόλις έχουμε αυτή την εικόνα για το χρέος, να είστε σίγουροι ότι η λύση θα είναι «μονόδρομος», για να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη φράση του Άδωνι.

Στο χώρο της κεντροδεξιάς πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι φωνές που λένε πως σε περίπτωση ήττας της ΝΔ θα υπάρξουν αναταράξεις. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε απευθύνει πριν μερικούς μήνες προσκλητήριο για τη μεγάλη Κεντροδεξιά. Τι απαντάτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ποιο πρόσωπο εκτιμάτε ότι μπορεί να ηγηθεί ενός τέτοιου εγχειρήματος; Ο κ. Καραμανλής, ίσως;

Δεδομένη «δελφίνα» είναι η Ντόρα. Για τον Καραμανλή, δεν είμαι σίγουρος αν ενδιαφέρεται τώρα να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος. Και θα μου επιτρέψετε να αποφύγω τον άχαρο ρόλο να προβλέψω εξελίξεις σ' ένα χώρο, που αυτή τη στιγμή πελαγοδρομεί μεταξύ των ακραίων προπαγανδιστών και λαϊκιστών (βλέπε Άδωνι, Βορίδη, Γιακουμάτο, Βούλτεψη) και των δεξιών στελεχών, που νιώθουν ότι πνίγονται από τη μπόχα του ΛΑΟΣ. Ας τα βρουν μόνοι τους, στο δρόμο του μερκελισμού, που τους οδήγησε ο αρχηγός τους, Σαμαράς. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι Σαμαράς θα υπάρχει και την επόμενη μέρα. Και άρα το ξεκατίνιασμα θα είναι αναπόφευκτο. Σαν το ΠΑΣΟΚ, καλή ώρα...

Google News Publisher Ακολούθησε το Newsbomb.gr
στο Google News

Απίστευτο βίντεο με τοκετό στο νερό - Γεννάει στο σπίτι έχοντας δίπλα τον σύζυγό της (vid)

20:40

Super League: Έτσι θα γίνονται οι αγώνες - Πόσες αλλαγές θα κάνουν οι ομάδες

20:35

Αναστασοπούλου: Έχασε επτά κιλά στην καραντίνα και στις πρώτες φωτό μετά την αλλαγή είναι αγνώριστη

20:26

Κρίσιμα παιχνίδια στην Bundesliga για Ευρώπη και υποβιβασμό

20:24

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 225 εκατ. ευρώ τα ενοποιημένα έσοδα στο πρώτο τρίμηνο 2020

20:16

Δολοπλόκος Ερντογάν! «Μαγειρεύει» το νόμο για τις εκλογές –Το σχέδιο για να μπλοκάρει τα νέα κόμματα

20:12

Μπορείς να κάνεις αυτή την άσκηση; Σε προκαλούμε

20:10

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Πώς και πότε θα το λάβουν

20:08

Τι είναι Παράδεισος και τι Κόλαση για τον Δίδυμο;

20:00

Έβγαλε βόλτα τον σκύλο του - Δεν φανταζόταν τι θα συναντούσε στο βουνό (vid)

19:56

Χαός στις ΗΠΑ: Αυτοκινητο χτυπά διαδηλωτή στη Μινεάπολη - Σοκαριστικές εικόνες (pics)

19:51

Ποια Νάπολι; «Κλείνει» αλλού και με... λιγότερα ο Τσιμίκας λένε στην Ιταλία!

19:50

Έτσι ανοίγουν τα σύνορα 15 Ιουνίου: Οι πτήσεις, ο έλεγχος διαβατηρίων και η διαμονή ταξιδιωτών

19:49

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η οικογενειακή φωτογραφία που τρέλανε τους θαυμαστές του

19:47

Υπουργείο Υγείας: Τι συμβαίνει με το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του νοσοκομείου «Αγία Σοφία»

19:38

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ορίζει ημερομηνία εκδίκασης το CAS

19:38

Απίστευτες εικόνες - Γάτα περνάει τον φράχτη και γλυτώνει από... θαύμα (pics+vid)

19:31

Αρωματοθεραπεία: Πώς μπορεί να σας βοηθήσει (βίντεο)

19:30

MasterChef spoiler: «Κλείδωσε»! Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα

19:27

Ουπς! «Γλίστρησε» το μπικίνι σε πασίγνωστο μοντέλο – «Καυτές» αποκαλύψεις (pics)

19:25

Άρση μέτρων: Αυτές οι επιχειρήσεις επανεκκινούν από 1η Ιουνίου - Αναλυτική λίστα

19:21

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ ποζάρει με μαύρο μπικίνι και χωρίς ρετούς!Το κορμί της απλά…δεν υπάρχει

19:21

Θεοχάρης - Κόνσολας: Με δειγματοληπτικά τεστ και προσοχή «ξανά-ανοίγει» ο τουρισμός τις πύλες του

19:13

Κοιτάξτε προσεκτικά τι εμφανίζεται μέσα στο τούνελ… (video)

19:12

Κορονοϊός: Χαμός σε υπαίθριο πάρτι… τόπλες - Απίστευτες εικόνες (pics)

19:05

«Φαντάζεσαι να είχαμε και παιδιά»

19:04

Απίστευτο! Γεννήθηκε μωρό με δυο στόματα - Δείτε τις εικόνες

19:03

Τροχαίο για φορτηγό γεμάτο μπύρες - Δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε (vid)

19:03

Euroleague: Βόμβες από Αρμάνι Μιλάνο - Παίρνει σταρ κι από τη Φενέρμπαχτσε

18:59

Fortune Cookie: Η «προφητεία» σου για σήμερα 29/05

18:50

Κορονοϊός: Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων βάζει «φρένο» στην χλωροκίνη

18:46

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με 40χρονη που αγνοείται από το 2018 – Υποψίες πως την έκαψε ο σύντροφός της

18:34

Έτσι θα είναι το Champions League και το Europa League - Τι σχεδιάζει η UEFA!

18:33

Daily Mail: «Μπλόκο» στους Βρετανούς - Απαγορεύεται να πάνε στην Ελλάδα όταν ανοίξει τα σύνορά της

18:33

Μητσοτάκης: «Πρώτο μέλημα να απορροφήσουμε τους κραδασμούς μέχρι να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία»

18:32

Προανακριτική Επιτροπή: Ως ύποπτος καλείται να καταθέσει ο Παπαγγελόπουλος

18:23

Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου στην τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Αλ Σίσι

18:19

Χαλκιδική: Εικόνες καταστροφής! Κατέρρευσε η παραλία της Νέας Ηράκλειας (pics – vid)

18:16

Με αυτά τα καπέλα θα νιώσεις διάσημος!

18:10

Αυτά τα μωρά έχουν τα πιο περίεργα και αστεία χτενίσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (pics)

18:00

Επίθεση - βιτριόλι: Το «σύνδρομο του καθρέφτη», το «σάρωμα» του κινητού και η κατάθεση του ταξίτζη

18:00

Κορονοϊός: 175 θάνατοι στην Ελλάδα - 5 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - 2.909 στο σύνολο

17:57

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου

17:51

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που της έκανε η έφηβη κόρη της, Λάουρα και… τρελάθηκε!

17:50

Έγινε η νύχτα… μέρα: Μυστηριώδης «μπάλα φωτιάς» πέφτει από τον ουρανό δίπλα στην Ελλάδα (pics)

17:44

Κορονοϊός στην Κύπρο: Ένα νέο κρούσμα - 942 στο σύνολο

17:32

ΟΠΕΚΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τα προγράμματα του ΛΑΕ - Δείτε ποιοι είναι οι δικαιούχοι

17:27

ΟΑΣΑ: Μειώνονται από 1/6 οι τιμές σε εισιτήρια και κάρτες των Μέσων Μεταφοράς - Αναλυτικοί πίνακες

17:27

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε «πέφτει» φέτος το τριήμερο

17:26

Κοινωνικός Τουρισμός 2020 - ΟΠΕΚΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

17:20
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved