ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτικές εκλογές 2015: Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα από το Newsbomb.gr

Βουλευτικές εκλογές 2015: Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα από το Newsbomb.gr

Δείτε την Κυριακή (25/01/2015) το βράδυ τα αποτελέσματα των εκλογών 2015, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας του Newsbomb.gr.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr, με υπευθυνότητα και κύρος, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης για τις εθνικές εκλογές 2015.

Όπως και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές 2014 (σχεδόν ένα εκατομμύριο χρήστες του διαδικτύου εμπιστεύθηκαν το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους), με το ίδιο πάθος και ζήλο, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr θα σας μεταφέρει με ταχύτητα όλα όσα θα συμβούν από το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες.

Την Κυριακή (25/01/2015) οι ρεπόρτερ και οι ανταποκριτές του newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας μεταφέρουν την πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 το Νewsbomb.gr θα μεταδώσει τα exit polls των δημοσκοπικών εταιρειών και αμέσως μετά θα σας μεταφέρει την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης και όλο το πολιτικό παρασκήνιο.

Παράλληλα, το newsbomb.gr, με μια πρωτοποριακή εφαρμογή θα μεταδίδει από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί τόσο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (26/01/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την αποκαλυπτικότητα και την μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι. σκάει και στις εθνικές εκλογές 2015.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις