ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο Μαρκογιαννάκης παρουσίασε τους υποψηφίους του στην Κρήτη

Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο Μαρκογιαννάκης παρουσίασε τους υποψηφίους του στην Κρήτη
Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης για την περιφέρεια Κρήτηρ

Περιφερειακές εκλογές 2019: Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου παρουσίασε τους υποψηφίους του ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά», Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρουσίασε τους υποψηφίους, που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής Κ.Ο. Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μαρκογιαννάκης είναι:

Άρης Ανθουλάκης, Θεόδωρος Ασούτης, Καλέργος Βουλγαράκης, Μαρίνος Γαρεφαλάκης, Μιχάλης Γεωργιάδης, Κώστας Γιαπιτζόγλου, Ηλίας Επιτροπάκης, Γιώργος Καδιανάκης, Γιάννης Καλατζάκης, Γιάννης Κτιστάκης, Γιώργος Λουπάκης, Χάρης Λυδάκης, Γιώργος Ματαλιωτάκης, Γιώργος Μερωνιανάκης, Νίκος Μπιμπάκης, Καλλιόπη Μπροφίδη, Αγαθάγγελος Παπαδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μαρία Παπαθεωδοσίου, Αιμίλιος Πατακός, Χρύσα Σεληνιωτάκη, Εύα Σημαιάκη, Μαρία Ταμιωλάκη, Σοφία Τζιράκη, Έλενα Τιμοθεάτου, Ελένη Τσαντηράκη, Νίκος Χρονάκης.

Βιογραφικό υποψήφιου περιφερειάρχη

Γεννήθηκε το 1984. Κατάγεται από το Νιό Χωριό Αποκορώνου, που ανήκει στην περιφερειακή ενότητα Χανίων. Φοίτησε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης Οικονομικής Κατεύθυνσης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της «Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Μάιο του 2014 εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος Χανίων με την παράταξη «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και από τον Δεκέμβριο του 2015 ανέλαβε χρέη εκτελεστικού γραμματέα και υπεύθυνος οργανωτικού της παράταξης.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει διατελέσει επιστημονικός σύμβουλος στο γραφείο του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών (2009), στη συνέχεια επιστημονικός του συνεργάτης και για δύο χρόνια διευθυντής του γραφείου του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων. Τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα στον χώρο της εστίασης.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πέντε νέα υπερ-πανεπιστήμια: Όλα τα νέα τμήματα - Ποιες σχολές συγχωνεύονται

Στη Βουλή η δικογραφία για τη Novartis

Σχετικές ειδήσεις