ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Στο Ηράκλειο 16 υποψήφιοι της ΝΔ

Ευρωεκλογές 2019: Στο Ηράκλειο 16 υποψήφιοι της ΝΔ
Εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη»
neakriti

Ευρωεκλογές 2019: Στο Ηράκλειο βρέθηκαν 16 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη».

Γνωστά στελέχη πλαισίωσαν την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αναλυτικά οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Κύρτσος, Κώστας Δέρβος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αμυράς, Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Δημήτρης Καιρίδης, Γιώργος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Μιχάλης Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Σαραντάκου-Βογιατζάκου, Πέγκυ Σταθακοπούλου και Άκης Τσελέντης.

H ομιλία του Αυγενάκη

«Η ΝΔ δεν είναι μόνο η Παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη. Είναι η παράταξη που διαχρονικά στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Είναι και η Παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε, απόψε, με τη συμμετοχή 16 υποψήφιων Ευρωβουλετών της Νέας Δημοκρατίας, στο Ηράκλειο.

«Τώρα ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος δρόμος, με νέες προκλήσεις. Σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Σε μια Ευρώπη η οποία απειλείται από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού», τόνισε ο κ. Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Το εγχείρημα της Ευρώπης πέτυχε, διότι βασίστηκε στις δυνάμεις που πίστεψαν στα θαυμαστά που μπορούν να πετύχουν ενωμένοι οι λαοί. Και αυτές οι αξίες πρέπει να είναι η βάση που θα προχωρήσει η Ένωση στο μέλλον», ανέφερε.

Όπως είπε: «Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί κεντρικό πυλώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι νικητής και στις επόμενες εκλογές καθώς και πρωταγωνιστής στις εξελίξεις της Ευρώπης. Και την επόμενη ημέρα θα είμαστε με τους νικητές, με τον Μάνφρεντ Βέμπερ τον επόμενο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

«Έχουμε 42 εξαιρετικούς υποψηφίους, 16 από τους οποίους έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σήμερα στο Ηράκλειο. Ανθρώπους που ο καθένας τους έχει μια ξεχωριστή διαδρομή. Μια προσωπική ιστορία προκοπής. Είναι όλοι τους, άνθρωποι με ποιότητα, όπως είπε και εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Γιατί αυτό ξεχωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από τα υπόλοιπα κόμματα», τόνισε.

«Η κάλπη της 26ης Μαΐου θα είναι η μόνο η αρχή, και θα την σηματοδοτήσει μια μεγάλη νίκη! Μια νίκη των δυνάμεων της δημιουργίας και της προόδου», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του αστυνομικού: «Υποχώρησε το χιόνι κι έφυγε στο κενό» (pics)

Δραπέτης τραγουδιστής: Όταν βγω από τη φυλακή θα συνεχίσω την καριέρα μου...

Σχετικές ειδήσεις