ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ισχυρή δυναμική του Δημήτρη Γαλάνη στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ισχυρή δυναμική του Δημήτρη Γαλάνη στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού

Δημοτικές Εκλογές 2019: Ισχυρή δυναμική καταγράφει στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος φαίνεται πως έχει ανατρέψει πλήρως το τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Η δυσαρέσκεια των κατοίκων του Δήμου απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Ξυριδάκη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται, καθώς ο Δήμαρχος βάλλεται από την πλειονότητα των κατοίκων για χαρακτηριστική ολιγωρία που υποβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος.

Ο κ. Ξυριδάκης γίνεται όμως και δέκτης της σφοδρής δυσαρέσκειας μεγάλης μερίδας στελεχών και ψηφοφόρων της Ν.Δ., καθώς κατηγορείται για «απρεπή και ανέντιμη συμπεριφορά» κατά του προέδρου της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές το 2015.

Η δυσαρέσκεια αυτή αναμένεται να γίνει προφανής αύριο, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Γαλάνη στο τένις της Φιλοθέης, όπου αναμένεται να παρευρεθούν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ της Β’ Αθηνών, ενώ την παρουσία του έχει ανακοινώσει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο Συνδυασμός του κ. Γαλάνη «Προάστιο Πρότυπο» έχει συγκροτήσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, με σημαντικούς τοπικούς παράγοντες, πληθώρα νέων ανθρώπων και αξιόλογα βιογραφικά, το οποίο προσφέρει τη φρέσκια ματιά και την ανανέωση που χρειάζεται ο Δήμος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019