Επίθεση στο Στρασβούργο: «Συγκλονισμένος» ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Συγκλονισμένος» από τα «τρομακτικά» νέα που έρχονται…

Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας: Καταδικάζω τα όσα θλιβερά έγιναν στη φυλακή με τον 19χρονο

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον…

Αλλάζουν οι τιμές στο κρασί: Από πότε θα στοιχίζει λιγότερο

Τροπολογία που προβλέπει την κατάργηση του Ειδικού…

Στάση εργασίας - Χωρίς τρόλεϊ η Αθήνα: Ποιες ώρες θα παραμείνουν ακινητοποιημένα

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα…

Καλογήρου: Δεν βιάστηκε ο 19χρονος - Παραβίασαν τρεις πόρτες για να τον ξυλοκοπήσουν

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας που εκδηλώνεται…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Άρτος και θεάματα» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το ΕΣΡ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Άρτος και θεάματα» η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το ΕΣΡ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας Μαξίμου – Πειραιώς για να βρεθεί η περίφημη συναίνεση – Προσχηματική η σύγκρουση για κομματικούς και επικοινωνιακούς λόγους

Μπορεί οι δημόσιες κόντρες κι αντιπαραθέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα καυτά θέματα της συγκρότησης του ΕΣΡ και των τηλεοπτικών αδειών να χτυπούν «κόκκινο», ειδικά μετά και την απόφαση του ΣτΕ, ωστόσο στο παρασκήνιο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι τις τελευταίες –κυριολεκτικά- ώρες έχει δημιουργηθεί ένας άτυπος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας, με στόχο να βρεθεί σύντομα μια κάποια λύση στα αδιέξοδα που υπάρχουν.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να ανταλλάσσουν αιχμηρές ανακοινώσεις για τις τηλεοπτικές άδειες και τη συγκρότηση ΕΣΡ, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα γίνονται για το... θεαθήναι! Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και η κόντρα και η αντιπαράθεση γίνεται για κομματικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς.

Τις τελευταίες ώρες, τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στο Μοσχάτο αυξάνονται οι φωνές που υποστηρίζουν πως η διαιώνιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί δεν κάνει σε κανένα τους καλό.

Αντίθετα, στον κόσμο περνά η εικόνα ότι συγκρούονται για θέματα που δεν έχουν σχέση με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και δημιουργείται ένα εντελώς αρνητικό και για τους δυο τους κλίμα...

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του Newsbomb.gr, κεντρικό ρόλο σε αυτή την επιχείρηση ελάχιστης έστω προσέγγισης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν αναλάβει θεσμικός παράγοντας, ο οποίος ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά διαφωνεί με την πόλωση του Μαξίμου, και κεντρικό στέλεχος της Ν.Δ. το οποίο διαφωνεί με τις ακρότητες της ηγετικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και μάλιστα η σχετική πρωτοβουλία τους έχει την ενθάρρυνση άλλου θεσμικού παράγοντα.

Μένει να δούμε αν αυτή η πρωτοβουλία θα έχει αποτελέσματα.

Όχι κατ’ ανάγκη σήμερα...