ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Περιστέρι: Ντοκουμέντο - Στιγμές πανικού στην καφετέρια μετά την εκτέλεση του Τούρκου

Δολοφονία Περιστέρι: Ντοκουμέντο - Στιγμές πανικού στην καφετέρια μετά την εκτέλεση του Τούρκου

Τις στιγμές πανικού μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο - Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ - Ανατροπή με τον δολοφόνο

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία πελάτη καφετέριας στο Περιστέρι, αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο - ντοκουμέντο φαίνονται πολίτες έντρομοι τρέχουν να σωθούν, στιγμές μετά την εκτέλεση του άτυχου άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι θύτης και θύμα γνωρίζονταν και πως καθόντουσαν μαζί στο τραπέζι της καφετέριας πριν το φονικό.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία ανατρέπουν την υπόθεση, σύμφωνα με το cnn.gr.

Όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα – όπως ήταν γνωστό έως τώρα – αλλά ένας άγνωστος άνδρας.

Ο εν λόγω άνδρας περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε, πυροβόλησε και μετά άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 25χρονος είχε συλληφθεί για παράτυπη είσοδο στη χώρα, στον Έβρο.

Ποιος είναι ο δράστης;

Βίντεο από τη στιγμή της ψυχρής δολοφονίας μέσα στην καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίησή του, καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς, που φαίνεται ότι είχαν στόχο στο κεφάλι του θύματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο αιματηρό επεισόδιο.

Μετά από περίπου 15 λεπτών έφτασε το σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ:

Σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης

Το κατάστημα μάλιστα, που βρίσκεται στη συµβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, ανήκει στον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη.

Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ και αδυνατεί να πιστέψει ότι στο δικό του μαγαζί σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης µιλούσε σπαστά ελληνικά και λειτούργησε κυνικά και ψύχραιµα.

Δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη: