ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία 18χρονης για το κύκλωμα πορνείας: «Μου έδιναν χάπια για να μην πονάω»

Συγκλονίζει η μαρτυρία 18χρονης για το κύκλωμα πορνείας: «Μου έδιναν χάπια για να μην πονάω»
PIXABAY

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες κοριτσιών που έπεσαν θύματα του κυκλώματος σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης που εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν 15 άτομα, οι 12 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί και οι τρεις, Έλληνες. Παράλληλα απελευθερώθηκαν έξι Μολδαβές, θύματα εμπορίας ανθρώπων και παρέχεται σε αυτές αρωγή και προστασία.

Οι περιγραφές μιας 18χρονης κοπέλας, που έπεσε θύμα των μαστροπών είναι ανατριχιαστικές. Χαρακτηριστικά, περιέγραψε την περίοδο που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και να υποστεί εγχείρηση γυναικολογικής φύσεως: «Τέλη του μηνός Απριλίου του 2019, άρχισαν να με πονούν έντονα τα γεννητικά μου όργανα. Από τη μέρα που ξεκίνησα τη δουλειά μέχρι να αρχίσουν οι πόνοι, δούλευα καθημερινά πρωινή και απογευματινή βάρδια. Απευθύνθηκα λοιπόν, στην Α……….. για τους πόνους που ένιωθα, γιατί όπως μου είχε πει ήταν υπεύθυνη για μένα, αλλά αυτή δεν θέλησε να με βοηθήσει και το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει κάποια χάπια. Μετά από 1-2 ημέρες, ενώ δούλευα, παρουσιάστηκα στο ‘σαλόνι’, ένιωσα να ζαλίζομαι και έπεσα κάτω. Αμέσως, με πήγαν σε ένα νοσοκομείο. Εκεί με εξέτασαν τρεις γιατροί και τελικά μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω θεραπεία γιατί είχα φλεγμονή και στη συνέχεια να κάνω εγχείρηση. Έκανα την εγχείρηση. Θα ήθελα να αναφέρω ότι στο νοσοκομείο μου είχαν κάνει ράμματα και μου είχαν πει οι γιατροί να πάω μετά από μερικές ημέρες για να μου τα βγάλουν, αλλά επειδή η Α………. αρνούταν να με πάει για να τα βγάλω, αναγκάστηκα να το κάνω μόνη μου», περιέγραψε η κοπέλα.

Το νεαρό κορίτσι μετά από μία εβδομάδα πήγε και πάλι για… δουλειά αλλά πονούσε γιατί εμφανίστηκε κύστη στα γεννητικά της όργανα. «Κάθε φορά που πήγαινα με πελάτη ένοιωθα σαν να με τρυπάνε με μαχαίρι και αυτή μου έλεγε "δεν είναι τίποτα" και ότι θα μου δώσει ένα χάπι και θα περάσει. Πράγματι, πήρα το χάπι, για δύο ώρες δεν πονούσα αλλά μετά άρχισα πάλι να πονάω και επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα τους πίσω», ανέφερε.

Όπως σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος», η 18χρονη ήταν εκείνη που προκάλεσε την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στις 4 Απριλίου 2019, όταν έφθασε με λεωφορείο στην Ελλάδα. Μέσω μιας φίλης της, ήρθε σε επαφή με τους μαστροπούς, οι οποίοι της υποσχέθηκαν δουλειά πωλήτριας, και κατάληξε να πωλούν το κορμί της σε 50 άνδρες την ημέρα.

«Μου ανακοίνωσε ότι δεν θα δουλέψω σαν πωλήτρια αλλά σαν εκδιδόμενη και με ρώτησε αν ξέρω τι να κάνω στη δουλειά αυτή. Εγώ τότε άρχισα να κλαίω, γιατί σοκαρίστηκα και τρόμαξα πάρα πολύ, είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω αυτή τη δουλειά και της ζήτησα να επιστρέψω στο σπίτι μου στην Μολδαβία. Εκείνη μου είπε ότι αν δεν πάω να δουλέψω δεν θα γυρίζω σπίτι μου ποτέ. Τελικά, επειδή δεν πήγα για δουλειά, με κλείδωσε σπίτι και έφυγε», κατέθεσε το 18χρονο κορίτσι και την επόμενη μέρα η προαγωγός της άρπαξε το διαβατήριο και της υπέδειξε πως να βάφεται και πως να περπατά στο «σαλόνι» του οίκου ανοχής για να προσελκύει πελάτες. Στη συνέχεια της αγόρασε εσώρουχα, ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια της… δουλειάς, ενώ της απαγόρευσε να μιλά και να δίνει στοιχεία επικοινωνίας της στους πελάτες.

«Δούλευα καθημερινά δύο βάρδιες, 10:00-17:00 και 17:00-00:00, πραγματοποιούσα 30 ραντεβού κατά την πρωινή βάρδια και περίπου 25 κατά την απογευματινή βάρδια, ενώ το κάθε ραντεβού κόστιζε 20 ευρώ. Για κάθε βάρδια αμειβόμουν με 15 ευρώ. Ρεπό έπαιρνα μόνο όταν είχα περίοδο. Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ, δούλεψα συνολικά 100 μέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούσα κατά μέσο όρο περίπου 50 ραντεβού των 20 ευρώ ημερησίως, κάτι που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ συνολικό κέρδος, που είχαν οι άνθρωποι για τους οποίους δούλευα ως εκδιδόμενη. Από όλα αυτά τα χρήματα, αυτό το διάστημα έχω λάβει συνολικά 4.000 ευρώ περίπου», κατήγγειλε η κοπέλα.

Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον πρώην υφυπουργό Δημήτρη Αποστολάκη

Απίστευτο: Ψαράδες έγιναν εκατομμυριούχοι με αυτό που ψάρεψαν (pics)

Σχετικές ειδήσεις