ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τάκης Μαυρίκος: Πώς και γιατί βρέθηκαν νεκροί η μάνα και ο αδερφός του – Το χρονικό του δράματος

Τάκης Μαυρίκος: Πώς και γιατί βρέθηκαν νεκροί η μάνα και ο αδερφός του – Το χρονικό του δράματος

To τραγικό τέλος για μάνα και παιδιά - Τι αναφέρουν μαρτυρίες - Ο Παναγιώτης (Τάκης) Μαυρίκος είχε απανθρακωθεί μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Αττική Οδό το 2016

Στην 75χρονη μητέρα και στον 53χρονο αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, που κάηκε ζωντανός τον Ιούνιο 2016 στην Αττική Οδό, φέρεται να ανήκουν οι σοροί που ανέσυραν δύτες του Λιμενικού αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), από ΙΧ όχημα στο νέο μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά.

Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Λίγο πριν στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα για τη πτώση του οχήματος μέσα στο μώλο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και ένα σκυλί. Το Ι.Χ. όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα - ο χώρος είναι ελεγχόμενος - κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στο μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι.

Στις 15:00 κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, μία μαύρη Μερσεντές που φέρεται να ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο, και μέσα να ανασύρουν τις δυο σορούς που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Παναγιώτης Μαυρίκος: Κάηκε ζωντανός μέσα στο πολυτελές όχημά του

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 42 ετών, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε τον Ιούνιο του 2016 τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος της εξόδου 10 (Λεωφόρος Ηρακλείου).

Δείτε φωτογραφίες από το καμένο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου:

Ο 42χρονος εκδότης της εφημερίδας «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ήταν ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των εκβιαστών – δημοσιογράφων και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2016, αν και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ήταν δημοσιογράφος και εκδότης έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Πριν την ενασχόληση του με τη δημοσιογραφία, ο Μαυρίκος ήταν και υπάλληλος στη ΔΕΗ. Εκεί γνωρίστηκε με τη σύζυγό του με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

Δείτε στο βίντεο εικόνες από το καμένο αυτοκίνητο του Τάκη Μαυρίκου στην Αττική Οδό:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο δώρο από την κυβέρνηση – Ποιοι θα πάρουν το έξτρα πλεόνασμα

Χάος στη Συρία: Σαρωτικοί τουρκικοί βομβαρδισμοί - Εκρήξεις και πληροφορίες για νεκρούς αμάχους