ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρατούμενος απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης

Κρατούμενος απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στις αστυνομικές αρχές, έπειτα από την απόδραση ενός Γεωργιανού κρατουμένου από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Σαν… κύριος, κάτω από τη μύτη του αξιωματικού υπηρεσίας, αλλά και του σκοπού διέφυγε ένας Γεωργιανός μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης.

Τον κακοποιό, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου, είχαν προσαγάγει λίγη ώρα νωρίτερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και τον είχαν μεταφέρει στο Α.Τ. Κυψέλης.

Κι ενώ ο αστυνομικός, που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, πληκτρολογούσε τα στοιχεία του Γεωργιανού, για να διαπιστώσει, εάν κατηγορείται για κάτι, εκείνος σηκωνόταν από εκεί που τον είχαν αφήσει στο διάδρομο και έφευγε από την κεντρική είσοδο του κτηρίου.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, αργότερα επρόκειτο για Γεωργιανό, σε βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Το περιστατικό αυτό, πάντως, έρχεται για να προβληματίσει για ακόμη μία φορά σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα αστυνομικά τμήματα και για την επιχειρησιακή ικανότητα ορισμένων αστυνομικών, αλλά και για το κατά πόσο υπάρχει κεντρικός έλεγχος στα αστυνομικά τμήματα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σπάνιο φαινόμενο! Η προειδοποίηση Αρναούτογλου για τον φετινό χειμώνα... (Photo)

ΣΟΚ σε κρουαζιερόπλοιο: Νεκρός 12χρονος - Φόβοι για θανατηφόρο ιό