ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στη φυλακή ο φονιάς των Μεγάρων: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να σκοτώσω – Πήγα να χαιρετήσω το παιδί»

Στη φυλακή ο φονιάς των Μεγάρων: «Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να σκοτώσω – Πήγα να χαιρετήσω το παιδί»
INTIME NEWS

Ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη (05/11), ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του στα Μέγαρα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε επί περίπου μιάμιση ώρα, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τι έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι των δύο θυμάτων, όπου φέρεται να εισέβαλε πυροβολώντας το ζευγάρι εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος, ο 50χρονος ανέφερε πως το επίμαχο απόγευμα είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και για αυτό πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αδελφής του 48χρονου, ώστε να αποχαιρετίσει το παιδί του.

Μετά την απολογία του, ο σωφρονιστικός υπάλληλος πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου κουνιάδου του αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου του θύματος.

Δείτε τον δράστη στη gallery που ακολουθεί:

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσκόμισε στον ανακριτή ιατρικά πιστοποιητικά και συνταγές χορήγησης φαρμάκων για ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατέθεσε παράλληλα αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιδείνωση και πάλι από την Πέμπτη με έντονα φαινόμενα! Η ανάλυση του Αρναούτογλου (vid)

Στη φυλακή πασίγνωστη αθλήτρια - Δείτε τι έκανε

Σχετικές ειδήσεις