ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Θρίλερ με τα χρήματα που βρέθηκαν σε συλληφθέντα - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Θρίλερ με τα χρήματα που βρέθηκαν σε συλληφθέντα - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το ταμείο της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και το πού έβρισκαν τα χρήματα για να γεμίζει, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης

Όπως αποκαλύπτει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, την ώρα που οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας περνούσαν χειροπέδες σε έναν από τους συλληφθέντες, διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του 5.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη της γιάφκας αλλά και του βαρύτατου οπλισμού αποκαλύπτει ότι τα μέλη αγόρασαν πρόσφατα και καλάσνικοφ και εκρηκτικά, τη στιγμή που, όπως δείχνει η καθημερινότητά τους, δεν είχαν στη διάθεσή τους καμία άκρως προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα.

Επίσης, θα πρέπει κανείς να υπολογίσει το γεγονός ότι για τουλάχιστον πέντε χρόνια πλήρωναν ενοίκιο και κοινόχρηστα για να διατηρούν στην Κυψέλη το διαμέρισμα - γιάφκα.

Το μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» και τώρα μέλος της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», επίσημα έδειχνε προς τα έξω οτι ασχολήθηκε ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Και ο καταζητούμενος Δημήτρης Χαντζηβασιλιάδης δεν είχε καμία επίσημη επαγγελματική ιδιότητα ενώ αυτό που γνώριζαν όλοι ήταν ότι διαχειριζόταν μια κατάληψη στα Εξάρχεια. Πού βρήκε, λοιπόν, τόσα χρήματα και είχε μαζί του ένας από τους συλληφθέντες;

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι ληστείες ήταν ο βασικός τρόπος απόκτησης χρημάτων, τα οποία κάποιοι χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά για να ζουν ενώ σίγουρα με αυτά ενίσχυαν και το ταμείο της οργάνωσης.

Πάντως, ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μία ακόμη ληστεία σε κατάστασημα τυχερών παιχνιδιών στα Εξάρχεια όπου ο τρόπος δράσης των ληστών είναι ο ίδιος με τον τρόπο που λήστεψαν το κατάστημα στο Χολαργό στο οποίο, μάλιστα, τραυματίστηκε και ο Δημήτρης Χατζηβασιλιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνη: Μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση μάνας και κόρης – «Είμαι σίγουρος πως ήταν αυτές»

Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικές εξελίξεις - Γυμνή στους δρόμους η Βιολέτα - Οδηγείται στην αυτοκτονία

Σχετικές ειδήσεις