ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Μαρούσι

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Μαρούσι

Ανέλαβαν την ευθύνη οι "Αναρχικοί/ές" όσον αφορά στην επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Θέμιδος, στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα Indymedia, μετά την εκκένωση της κατάληψης Κουβέλου στο Μαρούσι από αστυνομικές δυνάμεις, εισέβαλαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία στεγάζονται επί της οδού Θέμιδος στο Μαρούσι, σπάζοντας μάλιστα το εσωτερικό τους.

«Στις 17/12 το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με την παρουσία εισαγγελέα εισβάλουν στην κατάληψη Κουβέλου στο Μαρούσι, με στόχο την εκκένωση της. Η δική μας αντανακλαστική και άμεση απάντηση δόθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας τα οποία στεγάζονται επί της οδού Θέμιδος στο Μαρούσι, σπάζοντας το εσωτερικό τους ως μία ελάχιστη κίνηση των δικών μας επικείμενων εκκενώσεων», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενό τους οι “Αναρχικοί/ές”.

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτήριο στο Μαρούσι - Τι βρήκε η αστυνομία

Οι Αστυνομικές Αρχές με εισαγγελική εντολή εκκένωσαν μια από τις πιο βασικές καταλήψεις των βορείων προαστίων.

Επιχείρηση στο κτήριο της Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι, που τελούσε υπό κατάληψη από το 2010, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (17/12) η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί είχαν εισαγγελική εντολή να εκκενώσουν το χώρο -μια από τις πιο βασικές καταλήψεις των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στους χώρους κοντάρια, πυροσβεστήρες και κράνη.

Δείτε στην gallery τα ευρήματα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε φυλακή των ΗΠΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Τι συνέβη;

Σχετικές ειδήσεις