ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Άγρια επίθεση σκύλων σε ποδηλάτη (pics)

Ηλεία: Άγρια επίθεση σκύλων σε ποδηλάτη (pics)

Αντιμέτωπος με δύο σκύλους βρέθηκε στη Σπιάντζα του νομού Ηλείας, ένας ποδηλάτης, το πρωί του Σαββάτου 29/121. Οι σκύλοι του επιτέθηκαν απρόκλητα και τον δάγκωσαν στο πόδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον τραυματισμό του ποδηλάτη.

Ο ποδηλάτης μίλησε στο ilialive.gr μίλησε για το περιστατικό που σίγουρα τον κάνει πλέον πιο επιφυλακτικό, ακόμα και όταν θέλει να κάνει μια αμέριμνη βόλτα στη φύση απολαμβάνοντας το αγαπημένο του χόμπι.

Δείτε την gallery:

«Ερχόμουν από τη Σπιάντζα προς το αντλιοστάσιο με το ποδήλατο και σε αυτό εδώ το σημείο και μου επιτέθηκαν δύο σκυλιά. Πριν προλάβω να αντιδράσω με άρπαξαν από τη γάμπα. Κατέβηκα κάτω και αυτά εξαφανίστηκαν» είπε ο Γιάννης Νικολόπουλος. «Δεν βλέπω κανέναν εδώ να δω σε ποιον ανήκουν. Δεν ξέρω αν είναι αδέσποτα ή δεσποζόμενα. Κάλεσα την Αστυνομία, έψαξαν οι αστυνομικοί αλλά όπως και εγώ δεν είδαν κάτι. Το μόνο που μπορώ να κάνω μου είπαν είναι μήνυση κατ’ αγνώστων. Μπορεί να είναι κάποιος πιο πίσω να είδε και να τα μάζεψε. Κάλεσα και το ΕΚΑΒ γιατί έχω πληγή στο πόδι» συμπλήρωσε.

Οι αστυνομικοί που επιλήφθησαν του περιστατικού δεν μπόρεσαν να βρουν τα σκυλιά ή σε ποιον ανήκουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη όμως στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου αλλά και συνολικά της Ηλείας, να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα. Τα αδέσποτα να αναλάβουν οι δήμοι - σε συνεργασία με τις φιλοζωικές ομάδες - τη διαχείριση τους και τα δεσποζόμενα, οι ιδιοκτήτες τους να φροντίσουν, ώστε να παρουσιάζουν επιθετική διάθεση, να τα διαχειριστούν αναλόγως.

Τον πρώτο λόγο όμως τον έχουν οι δήμοι καθώς στην περιοχή έχουν μείνει τραγικά πίσω στη διαχείριση του θέματος αυτού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Τι αλλάζει σε φόρους, εισφορές και συντάξεις από 1/1/2020

Σχετικές ειδήσεις