ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λάρισα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό 19χρονης

Λάρισα: Συνελήφθη 32χρονος για βιασμό 19χρονης

Για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 19χρονης ημεδαπής από την Λάρισα κατηγορείται ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη και στη συνέχεια ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, με τον συνήγορό του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο, από την οποία ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου: "Την 16η Ιανουαρίου 2020 και περί ώραν 22.40 το κέντρο άμεσης δράσης έλαβε κλήση από την φερόμενη ως θύμα η οποία κατήγγειλε ότι έξω από την οικία της βρισκόταν ένα ενοχλητικό άτομο ο οποίος στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον δέσμευσαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας.
Ακολούθως προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η 19χρονη που διαμένει στην οικία με την μητέρα της, κατέθεσε ότι οι γονείς της έχουν χωρίσει κι ότι ο 32χρονος είναι φίλος της μητέρας της και τον φιλοξένησε.
Ο 32χρονος φέρεται να κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού και η 19χρονη με την μητέρα της στο υπνοδωμάτιο.

Η μητέρα της κάθε μέρα εκτός Δευτέρας γυρνάει στο σπίτι από την δουλειά στη 01:00.
Κατά την απουσία της μητέρας της ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 ασέλγησε εις βάρος της παρά τις αντιρρήσεις της και εν συνεχεία όταν την είδε να κλαίει της ζήτησε συγγνώμη, ενώ η ίδια δεν το είπε στην μητέρα της ή σε μια φίλη της γιατί ντρεπόταν και πίστευε ότι μπορούσε να το ξεπεράσει. 4 μέρες μετά ο 32χρονος ένα βράδυ, περί τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου, όπως είπε, ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της πράγμα, που επανέλαβε ακόμη δύο φορές.

Εκανε υπομονή και περίμενε, όπως είπε, να φύγει από την οικία τους και όταν πράγματι αναχώρησε περί τα τέλη Δεκεμβρίου νόμιζε ότι δεν θα τον ξανάβλεπε.
Την 15η Ιανουαρίου 2020 όμως πήγε ξανά στην οικία τους παρά τις αντιρρήσεις της, στην μητέρα της, που όπως έμαθε είχε παλαιότερα σχέση μαζί της!!

Περί ώραν 21.00 όταν πήγε στην οικία τους κατά την απουσία της μητέρας της εκείνος, όπως είπε, την βίασε ξανά.

Ενας φίλος της, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τι είχε γίνει, ενημέρωσε με μήνυμα την μητέρα της και έκτοτε τον έδιωξαν από το σπίτι αλλά εκείνος επέμενε να επιστρέψει.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες αναφέροντας ότι πράγματι έχουν έρθει σε εξώγαμη συνουσία αλλά με την πλήρη συναίνεσή της.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος".

Πηγή: dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν Μητσοτάκης-Χαφτάρ πίσω από τις κλειστές πόρτες – Όλο το παρασκήνιο

Στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη και ο Πούτιν

Σχετικές ειδήσεις