ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άνω Λιόσια: Αυτός είναι ο 39χρονος που ασελγούσε σε ανήλικο (pics)

Άνω Λιόσια: Αυτός είναι ο 39χρονος που ασελγούσε σε ανήλικο (pics)
Intime News

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2016 στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και καταδικάστηκε σε κάθειρξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον Ν.Λ., γεννηθέντα το 1981 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 28-4-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 και 210-6476269 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Κλείδωσαν» οι αυξήσεις - Ποιοι θα πάρουν έως και 288 ευρώ