ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέες αποκαλύψεις για τους σαδιστές που κακοποιούσαν και βίαζαν ιερόδουλες στην Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις για τους σαδιστές που κακοποιούσαν και βίαζαν ιερόδουλες στην Αθήνα
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως ο ένας εκ των σαδιστών που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιερόδουλων ήταν οικογενειάρχης και έχει μάλιστα δύο παιδιά  - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων

Απέχθεια προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και ψυχιατρικό παρελθόν δύο Βούλγαρων που βίασαν και λήστεψαν τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ο βασικός κατηγορούμενος Stoimenos Velizarius είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο: «Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

Παρ' όλα αυτά, πριν από λίγους είχε ενταχθεί και πάλι στο κοινωνικό σύνολο. Εργένης, διέμενε σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, όπου απολάμβανε τη συντροφιά ιερόδουλων, ενώ κυκλοφορούσε με ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο. Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιερόδουλων, Τoni Dimitrov ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, πέρα από ένας σαδιστής άνευ προηγουμένου, παρουσιαζόταν στον κύκλο του ως καλός οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα.

«Με ξυλοκόπησε ο ένας Βούλγαρος που κακοποιούσε ιερόδουλες»

Μια συγκλονιστική μαρτυρία είδε το «φως» της δημοσιότητας την Παρασκευή (07/02), μέσα από την εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως αποκαλύφθηκε, μία 38χρονη γυναίκα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον κατηγορούμενο για βιασμό και ληστεία ιερόδουλων.

Πρόκειται για έναν από τους δύο άνδρες, Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν, ενώ αν εκείνες δεν είχαν χρήματα στην κατοχή τους, έπαιρναν τηλέφωνο οικείους τους, ζητώντας λύτρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 38χρονη στην Εύη Γιαρκιά, στις 7 Ιανουαρίου επιστρέφοντας από τη δουλειά της, δέχτηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της από έναν άνδρα που της μιλούσε και την έβριζε στα βουλγαρικά. Της ζήτησε χρήματα και όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές, εκείνος την χτύπησε άσχημα.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε αργότερα στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο 13 μέρες μετά! Όπως είπε η ίδια, αναγνώρισε τον δράστη και κατάλαβε πως πρόκειται για έναν από τους δύο που κακοποιούσαν ιερόδουλες.

Την Παρασκευή, έδωσε την κατάθεσή της στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής. Όπως είπε, ο άνδρας που την κακοποίησε ήταν ο 40χρονος ανύπαντρος, ο οποίος εμπλέκεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης των εκδιδόμενων γυναικών.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Οι περιγραφές τους, που φέρνει στο «φως» το CNN Greece και η αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου, πραγματικά σοκάρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN Greece

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Παραμορφώθηκαν τα πρόσωπα γιατρών - Σοκαριστικές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις