ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λασίθι: Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το φονικό-«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έκανα», λέει ο δράστης

Λασίθι: Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το φονικό-«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έκανα», λέει ο δράστης
neakriti.gr

Ο 43χρονος κατέρρευσε και ήθελε να δώσει τέλος και στη δίκη του ζωή

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Νεαπόλεως ο 43χρονος κτηνοτρόφος του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου που παραδόθηκε νωρίτερα στις Αρχές συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κ. Γιώργο Στειακάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις του, λίγο μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του κατηγορουμένου, μίλησε για το «θρίλερ» που μεσολάβησε με τη σύζυγο και τα παιδιά του 43χρονου να προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί, αντί να βάλει τέλος στη ζωή του που, όπως τους είπε, είχε αποφασίσει να κάνει, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του, παραδέχτηκε την πράξη του και με κλάματα στον εισαγγελέα ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχώρησα σε αυτήν την ενέργεια, ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια», είπε στον ανακριτή κατά την διάρκεια της παρουσίας του και απέδωσε την πράξη του στην κακιά στιγμή ενώ μετά από ερώτηση που του έγινε για τα κίνητρα της είπε πως αυτό που τον ώθησε ήταν ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους την ημέρα της δολοφονίας, σύμφωνα με το flashenws.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη