ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ στην Κηφισιά από το διπλό φονικό σε σούπερ μάρκετ: Τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού

ΣΟΚ στην Κηφισιά από το διπλό φονικό σε σούπερ μάρκετ: Τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού

Διπλό φονικό στην Κηφισιά - Νεκρές δύο γυναίκες από πυροβολισμούς -  Ο δράστης που είναι αστυνομικός συνελήφθη επ΄αυτοφώρω με το όπλο του εγκλήματος

Πρόκειται για έναν 45χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής. Ο 45χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ τη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών καθώς επίσης και μία άλλη γυναίκα η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

Ο δράστης φέρεται να έστησε φονικό καρτέρι στα δύο θύματα καθώς πήγε έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν η εν διαστάσει σύζυγος του, στην οδό Αχαρνών και περίμενε την γυναίκα του να κάνει διάλλειμα από την δουλειά της. Στη συνέχεια προσέγγισε το όχημα που βρισκονταν οι δύο γυναίκες και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Επί τόπου στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που προχώρησε στην προσαγωγή του συναδέλφου τους ο οποίος οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Αφορμή της φονικής επίθεσης από την οποία έμειναν ορφανά τρία παιδιά φαίνεται πως ήταν η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί. Σημειώνεται επίσης ότι και στο οικογενειακό του περιβάλλον ήταν γνωστό ότι οι καυγάδες ήταν συνεχείς ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό αποτέλεσμα.

Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις