ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στη σύλληψή της

Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα σε έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές με την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η 35χρονη μετά την φερόμενη επίθεση στην Ιωάννα, ήταν το σημείο-κλειδί το οποίο ξεκλείδωσε την υπόθεση και οδήγησε τις Αρχές στην αποκάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με την συντάκτρια αστυνομικού ρεπορτάζ του CNN.gr, Μίνα Καραμήτρου, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής όταν πήραν τα χέρια τους την ανάλυση της τηλεκάρτας που χρησιμοποίησε η 35χρονη για να καλέσει ταξί και να φύγει από το σημείο της επίθεσης διαπίστωσαν ότι εκτός από τις τρεις κλήσεις που είχε κάνει στην εταιρεία ραδιοταξί υπήρχε και μια κλήση σε έναν αλλοδαπό στον οποίο απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί και όπως διαπίστωσαν ήταν την ημέρα που είχε επικοινωνήσει μαζί του η 35χρονη για μια προσωπική της δουλειά.

Η στιγμή που μεταφέρεται στον Ανακριτή

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον αλλοδαπό ποια είναι αυτή η γυναίκα που επικοινώνησε μαζί του και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η 35χρονη.

Αυτό ήταν το πρώτο και το πιο ουσιαστικό στοιχείο για να βάλουν στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί τη συγκεκριμένα γυναίκα και να εντοπίσουν το πρωί της Πέμπτης, μέσα στην τσάντα της την τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει και μάλιστα λίγο αργότερα να εντοπίσουν και την περούκα αλλά και την καμπαρντίνα.

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την κάρτα, την καμπαρντίνα και την περούκα, στο σπίτι της ύποπτης βρέθηκε και το σακίδιο που φέρεται να φορούσε την ώρα της επίθεσης, το οποίο φαίνεται στα βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν

Σημειώνεται πως στην 35χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (20/06), όταν η 34χρονη έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ από μια γυναίκα, που της είχε στήσει καρτέρι, στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων, όπου εργάζεται, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου. Η σατανική γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί.

Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα στην Ξάνθη μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων