ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση βιτριόλι: Το σημείωμα και η εφαρμογή δορυφορικού εντοπισμού

Επίθεση βιτριόλι: Το σημείωμα και η εφαρμογή δορυφορικού εντοπισμού

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία-σοκ ρίχνουν φως στο μυστήριο του αποτρόπαιου εγκλήματος

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα κινητά τηλέφωνα της 35χρονης που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και στοιχείο που αναφέρει ότι η 35χρονη είχε στο κινητό της εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν δέσει μάλιστα τόσο καλά την υπόθεση καθώς εντόπισαν ακόμα και φωτογραφίες αναζήτησης στο διαδίκτυο για αγορά πομπού.

Την ίδια ώρα, στο θάλαμο που νοσηλεύεται η Ιωάννα και δίνει τη μάχη της με απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις βρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την υπόθεση.

Για πρώτη φορά δεν πήγαν για επαγγελματικούς λόγους αλλά ήταν μια ανθρώπινη συνάντηση ανάμεσα στους αστυνομικούς, που έκαναν τη μέρα νύχτα και «πάλεψαν» ερευνητικά για να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη της 35χρονης κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους ρώτησε αν η γυναίκα που κατηγορείται είπε για ποιο λόγο το έκανε. Επίσης, ζήτησε να μάθει για τις ποινές που προβλέπονται αλλά και ποτέ θα γίνει η δίκη.

Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...».

Δείτε τη φωτογραφία από το σημείωμα:

Το χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητούν το πτώμα της σε πηγάδι