ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο - 18χρονη πατροκτόνος: «Με βίαζε από τα 14»

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο - 18χρονη πατροκτόνος: «Με βίαζε από τα 14»

Θύμα βιασμού από τον πατέρα της, από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών, υποστήριξε πως ήταν η κόρη του 49χρονου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε από την ίδια και την μητέρα και σύζυγό του, στο σπίτι τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής (14/06) και αφού τον ακινητοποίησαν τον 49χρονο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι.

Ο 49χρονος έφερε 15 μαχαιριές σε λαιμό και πρόσωπο, γεγονός που, σύμφωνα και με τους ειδικούς της αστυνομίας, φανερώνει έγκλημα οργής.

Oι δύο γυναίκες συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την τέλεση της δολοφονίας.

Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία.

Μητέρα και κόρη ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, έως την Παρασκευή, για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, και η σύζυγος του 49χρονου υποστήριξε πως ήταν κατά καιρούς και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Τι είπε ο δικηγόρος τους

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης, έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, η οποία εκείνη στη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί» δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης.

Μάλιστα, ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε πως οι δύο γυναίκες προέβησαν σε αυτή την πράξη όταν η μητέρα έμαθε από την κόρη της πως ο 49χρονος την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στο Μενίδι: Με έξι μαχαιριές σκότωσε την μητέρα του ο 34χρονος