ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φιλιατρά: Συνελήφθη 34χρονος για την άγρια δολοφονία 57χρονης

Φιλιατρά: Συνελήφθη 34χρονος για την άγρια δολοφονία 57χρονης

Ένας 34χρονος Πακιστανικής καταγωγής συνελήφθη για την άγρια δολοφονία 57χρονης γυναίκας στην περιοχή του Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Οι κάμερες αλλά και μαρτυρίες φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στις έρευνες και οδήγησαν την αστυνομία στον συγκεκριμένο άνδρα.

Η γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, μέσα στο σπίτι της, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr.

Το θύμα εντόπισε η αδελφή της, η οποία προηγουμένως έλειπε για λίγη ώρα από το σπίτι.

Οι δύο αδελφές ζούσαν μαζί και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά.

Επιστρέφοντας, πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδελφή της νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο - «Θερμό επεισόδιο»: Οι Τούρκοι στοχοποιούν ελληνικές πόλεις με βαλλιστικούς πυραύλους