ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγρια δολοφονία στην Καλλιθέα: «Γάζωσαν» 60χρονο καταδικασμένο για δολοφονίες

Άγρια δολοφονία στην Καλλιθέα: «Γάζωσαν» 60χρονο καταδικασμένο για δολοφονίες

Δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα, όταν άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες έναν 60χρονο άνδρα, o οποίος αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. 

Τα μέχρι τώρα στοιχεία, που μεταδίδει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Mίνα Καραμήτρου, δείχνουν ότι πρόκειται για άτομο πολύ γνωστό στις Αρχές, τον επονομαζόμενο και «Απάτσι», ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1995 και το 2002 για ανθρωποκτονίες.

Επίσης, είχε πρωτοστατήσει σε απεργία πείνας που είχε γίνει σε φυλακές στη Λάρισα.

Είχε πολύ καλές σχέσεις με το αντιεξουσιαστικό κίνημα, ενώ έναν χρόνο πριν αποφυλακιστεί είχε δεχθεί επίθεση με ένα κομμάτι γυαλί μέσα στις φυλακές από συγκρατούμενο.

Στο σημείο της δολοφονίας στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καθώς επίσης και το Τμήμα της Καλλιθέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ:

Ποιος ήταν ο «Απάτσι»

Ο επονομαζόμενος Απάτσι είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες έπειτα από εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Κοντά στους αντιεξουσιαστές ήρθε από τον Νοέμβριο του 2008 όταν και βρέθηκε να είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικα παραπτώματα.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν στοχοποιεί το Καστελόριζο: Θέλουν να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με ένα νησί 10 τ. χλμ.