ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 49χρονου παιδεραστή (pics)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 49χρονου παιδεραστή (pics)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, οι φωτογραφίες του παιδεραστή που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο για ασέλγεια σε παιδί που δεν είχε καν συμπληρώσει τα 12 χρόνια του…

Στις 21 Σεπτεμβρίου είχε συλληφθεί στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ένας 49χρονος άνδρας.

Η ασφάλεια των είχε συλλάβει καθώς ο 49χρονος κατηγορούταν για ασέλγεια σε ένα παιδί που δεν είχε καν συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας του, ενώ η επιπλέον κατηγορία ήταν και η κατάχρηση ανηλίκου.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά αποφάσισε την Παρασκευή (09/10) να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά και τις φωτογραφίες του 49χρονου άνδρα. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Πρωτονοτάριο, του Δημητρίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 3-9-1971 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών «χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδερφό του