ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γκράβα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των εμπόρων θανάτου

Γκράβα: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των εμπόρων θανάτου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 19 ατόμων κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες

Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 19 ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης.

Οι έμποροι θανάτου που χρησιμοποιούσαν ως βάση το Άλσος Φιλαδέλφειας και σχολικό συγκρότημα στο Γαλάτσι, διακινούσαν ναρκωτικά στις περιοχές αυτές αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να εξαρθρώνει τη σπείρα στις 27 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

Και τους μη συλληφθέντες:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση της συμμετοχής των ανωτέρω και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην αξιοποίηση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων και αταυτοποίητων μελών της οργάνωσης και στην ανακάλυψη μισθωμένων χώρων που χρησιμοποιούσε η οργάνωση ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 7-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ρoή Ειδήσεων