ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στα Βίλια: Τα νεότερα στοιχεία για το πτώμα σε βαλίτσα - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ στα Βίλια: Τα νεότερα στοιχεία για το πτώμα σε βαλίτσα - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Γυμνό ήταν το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μόνο που βρέθηκε ήταν ένα εσώρουχο. Το γεγονός ότι είναι γυναικείο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ταυτοποίησή του, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο των ερευνών. Για το λόγο αυτό θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες να γίνει ταυτοποίηση dna με τα «ορφανά» dna που υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και με τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν, μεταξύ άλλων, την εκδοχή να έχουν να κάνουν με ερωτικό έγκλημα.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το σημείο, όπου βρέθηκε η βαλίτσα:

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Η βαλίτσα εντοπίστηκε από κυνηγό, ο οποίος περπατούσε σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο κυνηγός ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη βαλίτσα και την περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.

Επίσης, από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι το πτώμα δεν είναι τεμαχισμένο. Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές καλούνται να εξιχνιάσουν ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων ετών. Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο θα μπουν πρόσωπα για τα οποία έχει δηλωθεί εξαφάνιση και τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση