ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η δράση των επικίνδυνων ληστών της δυτικής Αττικής

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η δράση των επικίνδυνων ληστών της δυτικής Αττικής

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση των δύο επικίνδυνων ληστών που «χτυπούσαν» καταστήματα σε Περιστέρι, Ίλιον, Αγίους Αναργύρους, δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

Οι δράστες συνελήφθησαν στο Μενίδι για ληστείες που είχαν διαπραχθεί από τα μέσα του μηνός Νοεμβρίου. Όσον αφορά στον τρόπο δράσης , εισέρχονταν σε καταστήματα και με την απειλή μαχαιριού αποσπούσαν τις εισπράξεις από το ταμείο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δε δίσταζαν να ασκήσουν σωματική βία σε βάρος των υπαλλήλων, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση τους και να επιτύχουν το σκοπό τους.

Η Αστυνομία έδωσε κατόπιν εισαγγελικής άδειας στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για τους :

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστειών κατά συρροή από κοινού και κατά μόνας τελεσμένες και σε απόπειρα, συνέργειας στις ως άνω πράξεις, διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από δράστες που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοφορίας, παράνομης κατοχής κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών, προμήθειας-κατοχής ναρκωτικών ουσιών και βίας κατά υπαλλήλων.

Δείτε επίσης βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των δύο επικίνδυνων ληστών:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

SMS 13033: Προσοχή! Αυτός ο κωδικός δεν θα ισχύει τα Θεοφάνεια