ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό φονικό στην Αλβανία αποκάλυψε παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα!

Διπλό φονικό στην Αλβανία αποκάλυψε παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα!
Glomex

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δυο γυναίκες δολοφονήθηκαν στην Αλβανία και σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων ο δράστης ήταν ο άνδρας που τις εξέδιδε στη Θεσσαλονίκη ενώ τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους όταν κυοφορούσαν!

Μια τρομερή ιστορία αποκαλύφθηκε μετά τη δολοφονία των δυο γυναικών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αλβανία. Πίσω από το διπλό φονικό στα Τίρανα, φαίνεται πως είναι ένα κύκλωμα διακίνησης βρεφών που δρούσε και στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δράστης του εγκλήματος που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει, κατηγορείται από τους συγγενείς των θυμάτων για το γεγονός ότι τις εξέδιδε για χρόνια στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα αναφέρθηκε πως άφηνε έγκυες τις δυο γυναίκες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους. Οι δυο γυναίκες ήταν αδερφές, ενώ η τρίτη αδερφή τους μεταξύ άλλων σχολίασε πως «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε εγκύους και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Η γυναίκα υποστήριξε πως έχουν πουληθεί τουλάχιστον δέκα μωρά στη διάρκεια αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας. Επίσης ανέφερε πως ο δράστης είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και με τη γυναίκα του, η οποία φέρεται να έχει συναινέσει και σε πώληση δικού τους παιδιού. Τις ίδιες καταγγελίες έκανε κι ο αδερφός των θυμάτων, λέγοντας πως στο κύκλωμα υπάρχει και δικηγόρος που βοηθούσε έτσι ώστε να παίρνουν τα παιδιά από το μαιευτήριο.

Όσο για το διπλό φονικό στα Τίρανα, ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα της μιας εκ των δυο αδελφών με καλάσνικοφ, σκότωσε και τις δυο καθώς λέγεται πως υποψιαζόταν ότι θα μιλήσουν για την παράνομη δράση του κυκλώματος πορνείας και εμπορίας βρεφών, αφού είχαν φτάσει σε σημείο να μην αντέχουν άλλο τα δεινά που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Τότε θα ανοίξει η εστίαση - Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων