ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξυλοδαρμός Μετρό: Φώτο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr – Οι ανήλικοι φόρεσαν μάσκες μετά την επίθεση

Ξυλοδαρμός Μετρό: Φώτο-ντοκουμέντο του Newsbomb.gr – Οι ανήλικοι φόρεσαν μάσκες μετά την επίθεση

Νέες φωτογραφίες με τους δύο ανήλικους μαθητές, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 52χρονο σταθμάρχη του Μετρό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Πρόκειται για φωτογραφίες που περιέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης, για την οποία κατηγορούνται ένας 15χρονος και ένας 17χρονος, που αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η μία φωτογραφία είναι αυτή που βοήθησε τους αστυνομικούς να εξακριβώσουν από ποιο σταθμό (Άγιος Αντώνιος) επιβιβάστηκαν οι δύο ανήλικοι στο Μετρό. Ήταν σημαντικό το στοιχείο αυτό, διότι έτσι «χαρτογραφήθηκε» η διαδρομή που ακολούθησαν.

Στις άλλες δύο φωτογραφίες φαίνονται οι δύο ανήλικοι κατά τη διαφυγή τους. Συγκεκριμένα καταγράφονται να φοράνε τις μάσκες τους, τις οποίες προφανώς είχαν πάνω τους εξ αρχής.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι οι ανήλικοι εισήλθαν στο συρμό του Μετρό από το σταθμό Άγιο Αντώνιο στις 13.03. Εξήλθαν του συρμού στο σταθμό του Μετρό Ομόνοια και επιτέθηκαν στον παθόντα την 13.17. Εν συνεχεία και αφού μετεπιβιβάστηκαν εκ νέου σε συρμό ΗΣΑΠ στο σταθμό Ομόνοια, εξήλθαν από το συρμό ΗΣΑΠ σταθμό Μοναστηράκι κατά το χρονικό διάστημα 13.20-13.25.

Η έρευνα για την υπόθεση θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη επιβάτες του συρμού που είδαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να μιλήσουν για όλα όσα προηγήθηκαν του ξυλοδαρμού και της αποβίβασης των ανηλίκων και του σταθμάρχη στην Ομόνοια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι