ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορονο-πάρτι στη Νίκαια

Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για κορονο-πάρτι στη Νίκαια

Η σύλληψη του γιου του εφοπλιστή έγινε το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός εντοπίστηκε μέσα σε κατάστημα που διατηρεί στη Νίκαια και το οποίο ήταν γεμάτο από άτομα που έτρωγαν και έπιναν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιος του εφοπλιστή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος νεαρός είχε προσφάτως εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο στην Εκάλη στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος.

Ο πατέρας του μίλησε αποκλειστικά στο Live News του Mega.

«Δεν ήτανε εκεί, και δεν το δηλώνω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους… Δεν ξέρω για πρόστιμα και αυτά, είναι οι δικηγόροι, δεν ξέρω αν έχουνε βάλει πρόστιμα. Δεν με απασχολεί το πρόστιμο. Εμένα με απασχολεί η κίνηση. Πήραν έναν άνθρωπο που ήρθε από το σπίτι του και το είδανε, και το γράφουνε στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί, και τον πήρανε μαζί. Γιατί;» αναφέρει ο πατέρας.

«Τον πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος και του λέει “Είναι η Αστυνομία εδώ, έλα από ‘δω”. Και πήγε με τις παντόφλες… Και μου λέει: “Πατέρα πήγα, γιατί έγινε το προηγούμενο, αυτό που είχε γίνει, για να μην νομίζουν… Από σεβασμό πήγα στην αστυνομία. Θα μπορούσα να πω “Δεν είμαι εδώ”. Πήγα όμως γιατί δεν είχα να κρύψω τίποτα”. Παίρνουνε τηλέφωνο και φέρνουνε τον άνθρωπο από το σπίτι του με παντόφλες και τον πάνε αυτόφωρο; Παπούτσια του πήγανε στο τμήμα, είναι ντροπή!».

«Όπως διαπίστωσα, τα περισσότερα άτομα ήταν υπάλληλοι του καταστήματός μου και σε καμία περίπτωση δεν ήταν πελάτες. Εάν γνώριζα ότι στο κατάστημά μου βρίσκονταν άτομα εντός και δεν τηρούνταν τα μέτρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί» φέρεται να είπε ο γιος του εφοπλιστή στους αστυνομικούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου πιλότου του εκπαιδευτικού αεροπλάνου