ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι «υπάλληλοι» που άρπαξαν μια περιουσία από σπίτι

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι «υπάλληλοι» που άρπαξαν μια περιουσία από σπίτι
IN TIME

Τα στοιχεία τους δόθηκαν στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας.

Δόθηκαν στην δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα ονόματα, στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κλοπής που τελέσθηκε από δύο ή περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συρροή.

Είναι οι δράστες που είχαν κλέψει από το σπίτι ηλικιωμένης χρήματα προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, τρεις από τους παρακάτω, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου, άρπαξαν χρήματα από 87χρονη γυναίκα στην περιοχή της Χαριλάου, στις 6 Μαρτίου. Η άτυχη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι αφαίρεσαν από το σπίτι της, το ποσό των 80.000 ευρώ. Το περιστατικό, σύμφωνα με την 87χρονη καταγγέλλουσα, συνέβη μετά τις 10.00 το πρωί εκείνης της ημέρας.

Πρόκειται για τους:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-334790 και 2310-334804 του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν εστίαση και μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο