ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στα Πατήσια: Για τουλάχιστον ένα 24ωρο ήταν νεκρός ο 90χρονος

Δολοφονία Πατήσια
INTIME

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του 90χρονου στα Πατήσια με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν να εντοπιστεί

Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία του 90χρονου στα Πατήσια που βρέθηκε δεμένος με πλαστικές χειροπέδες στο σπίτι του με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τουλάχιστον 24 ώρες πριν να εντοπιστεί.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου τον βρήκαν νεκρό με τις πιτζάμες του και τα χέρια του δεμένα με πλαστικές χειροπέδες κάτω από μια καρέκλα στην κουζίνα του σπιτιού του.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι οι ληστές τον έδεσαν για να μην μπορέσει να ειδοποιήσει τις αρχές και στη συνέχεια τον παράτησαν αβοήθητο.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, είναι ότι ο 90χρονος ήταν νεκρός για τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν να εντοπιστεί, ενδεχομένως από παθολογικά αίτια ως συνέπεια της ληστείας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 90χρονου θα αποκαλύψουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που αναμένονται σήμερα.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι έχουν να κάνουν με ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν «άνω κάτω».

Η αγριότητα των δραστών τους κάνει να πιστεύουν ότι οι ληστές είναι σεσημασμένοι.

Όπως έχει γίνει και σε άλλα περιστατικά, οι αστυνομικοί εξετάζουν κατά πόσο ο 90χρονος άνοιξε την πόρτα στους δράστες ή κατά πόσο οι ληστές ανάγκασαν τον ηλικιωμένο να ανοίξει με τη βία κατά την επιστροφή του στο σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε - Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση - Πού θα ψήσουμε